2777
2789
عنوان

ماشین رفیقمو آتیش زدن تو حیاطشون

828 بازدید | 42 پست

سلام عزیزانم...

بچه ها واقعا متاسف شدم ...رفیقم شوهرش نظامیه ...دیشب تو حیاطشون ماشینو آتیش زدن و رفتن...

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر سریع فهمیدن آتشنشانی امده خاموش کردن...

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻

دیگع باید مواظب باشیم خودمون رو تو رختخواب آتیش نزنن ملت دیوانه شدن 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😕😕یاد زمان انقلاب افتادم که با سا.واکی ها اینجوری میکردن

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

میگه ایقد میترسم تا تو دستشویی آبجیم میاد چشاشو میبنده تا من تموم شم☹☹

فااااا....:|

تینا الان گفتی واااا یا یه چیز دیگه گفتی من مغزم جوابگو نیست 😐😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ماشینش چی بوده؟

۲۰۶