2777
2789
عنوان

به نظرتون برم طلا بخرم ؟

482 بازدید | 43 پست

من مجردم و شاغل تو این چند سال کلی طلا خریدم برای خودم اوایل از طلا بدم میومد ولی بابام گفت حتما بخر پس اندازه که دیگه خریدم ولی نمی نداختم تا10 سال پیش  عروسی خواهرم که انداختم و دیگه بعد اون خوشم اومد و می خریدم و یه وقتایی می نداختم تو مراسما و ... حالا دو ساله هیچ طلایی نخریدم ولی یه مقدار پول دارم الان طلا اومده پایین تر گفتم برم چند تیکه طلا بخرم بزارم کنار اصلا استفاده نکنم دوست دارم برم یه نیم ست بخرم یا یه سرویس عروس ظریف شیک با یکی دو تا انگشتر و 6 تا النگو از این خوبا از اینا که عربین و شیک نه از اینا که فیروزه داره و اینا چون کلا النگو دوست ندارم ولی یه هدفی دارم از این کارم

برو بخر الان قیمت خوبه من اگه پس انداز داشتم میخریدم

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی به آینده فکر می کنم و برنامه ریزی می کنم البته کلا زیادم ولخرجم

راستش تصمیمم اینه که نگه دارم اگه خدا خواست یه زمانی ازدواج کردم اونوقت بدم مامان بابام به عنوان کادو بدن بهم بنده خداها واسه خواهرم طلاخریدن اون وقتا 4 تا النگو گرفت بابام واسه همه دخترا سر عروسیاشون می دونم واسه من سختشونه بااین گرونی همون النگوا الان پول 4 تای اون وقت باید بدن واسه 1دونه گفتم اونوقت پول دوتا النگو می گیرم ازشون ولی عوضش 6 تا النگو می دم بهم بدن و ... 

من خیلی به آینده فکر می کنم و برنامه ریزی می کنم البته کلا زیادم ولخرجم راستش تصمیمم اینه که نگه دا ...

باریکلا واقعا تحسینت میکنم😍😍😍😍😍😍😍 چشام قلب قلبی شد

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
آخه هیچیم معلوم نیست یهو دیدی گرون شد 

الان چنده گرمی؟؟

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔
باریکلا واقعا تحسینت میکنم😍😍😍😍😍😍😍 چشام قلب قلبی شد

فدای تو عزیزم اره حتی می گم سرویس ظریف عروس بخرم قایمش کنم به هیچ کس نگم فقط خودم بدونم روزگاری تو این اوضاع اگه اقامون نتونست برام طلا بخره اونو استفاده کنم البته به اونم نگم تا لحظه اخر نگه دارم فوقش می گم تو عروسی نمادین جلو همه بده بهم یا تو یه مراسم دیگه بده بهم