2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا بیاین

315 بازدید | 35 پست

خانم های شاغل چجوری وقت میکنید هرروز غذا درست کنید؟ من هرروز ساعت 6:30 میرسم خونه هم باید شام درست کنم هم نهار فردا

شماها چجوری برنامه ریزی میکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع که میرسم تو پلوپز و زودپز غذا رو میذارم 

خیللی چیزا مثل بادمجون سرخ شده و حبوبات پخته شده تو فریزر دارم 

شامم یا حاضریه یا ناهار فردا

منم حدود 6 میرسم خونه

همون موقع که میرسم تو پلوپز و زودپز غذا رو میذارم  خیللی چیزا مثل بادمجون سرخ شده و حبوبات پخت ...

من که میترسم از زودپز استفاده کنم چون خاطره ی بد دارم 

تو فریزرم فقط بادمجون و سبزی دارم غذای اماده ندارم

شما تو فریزر چه غذاهای اماده ای نگه میدارید؟

من که میترسم از زودپز استفاده کنم چون خاطره ی بد دارم  تو فریزرم فقط بادمجون و سبزی دارم غذای ...

عدس و لوبیا و نخود پخته بادمجون و کدو سرخ شده 

قارچم با روغن کم و آبلیمو تفت میدم میذارم فریزر 

یه همکار دارم اون پیاز داغشم فریزر میکنه 

همون موقع که میرسم تو پلوپز و زودپز غذا رو میذارم  خیللی چیزا مثل بادمجون سرخ شده و حبوبات پخت ...

حبوباتو همینجوری با اب خالی میپزی؟ بدون نمکو هرچیزی دیگه ای؟ بعدش ک آبش رفت بسته بندی میکنی؟؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

من فقط جمعه ها غذا درست میکنم.چون هرروز از 9 صبح تا 9شب سرکارم

انواع خورشت هارو درست میکنم و فریز میکنم

مواد لوبیا پلو و مواد عدس پلو و مواد ماکارونی هم همینطور.بعدش فقط برنجشو تازه درست میکنم و موادو قاطیش میکنم

کلم و کاهو میشورم خرد میکنم میذارم تو ظرف در بسته اینجوری همیشه سالادم دارم فقط یه گوجه خرد میکنم و خیار

ما اکثرا ناهار نمیخوریم. یعنی مثلا یه تیکه کیک یا بیسکوییت می خوریم. مگر این که یه روز کباب شامی یا کوکویی چیزی درست کنم. شوهرم خوشش نمیاد که پلو خورشت ببره سر کار.  شام هم وقتی اومدم خونه دیگه تا ساعت 6 اینها آماده می کنم. دخترم هم که خونه مامانم یا خونه مادر شوهرم ناهار می خوره. کلا آسون می گیرم 

حبوباتو همینجوری با اب خالی میپزی؟ بدون نمکو هرچیزی دیگه ای؟ بعدش ک آبش رفت بسته بندی میکنی؟؟

اره دیگه بدون نمک با آب پخته شد آبکش میکنم تو نایلون یا ظرف پلاستیکی بسته بندی میکنم 

باقالی هم پخته فریز میکنم 

یه سری سبزیجات بسته بندی نیمه آماده هم دارم که فقط پنج دقیقه میخواد تو آب بجوشونی 

مثل نخود فرنگی - لوبیا سبز - ذرت 

ما اکثرا ناهار نمیخوریم. یعنی مثلا یه تیکه کیک یا بیسکوییت می خوریم. مگر این که یه روز کباب شامی یا ...

ساعت چندمیای خونه ؟ 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

من ساعت کاریم اداریه.شوهرمم تا 6 عصر سرکاره.برای همین تاموقعی که اون بیاد به همه کارام میرسم.ولی معمولا از امروز فکر غذای فردارو میکنم.موادشو میذارم یخچال که هم یخش باز بشه هم خراب نشه.یا برنجو از صبح خیس میکنم قابلمه رو پرآب میکنم میذارم روی گاز که از راه که میرسم زیر گاز روشن و بعدش لباس در میارم.تاموقع میجوشه.  

ما خانوما واقعا کارگر 24 ساعته ایم.