2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد

214 بازدید | 22 پست

حالم حسابی گرفته شد اشکم در اومد 😭😭😭😭😭😭😭

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

ان‌شالله بزودی میاد تو دلت🤗🤗

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

غصه نخور عزیزم.

منم صبح زدم منفی شد در حالی که چند روز پیش مثبت بود.

الان یکی از بچه ها تاپیک زد برا ناباروری. رابطه بین ویتامین دی و اختلال تخمکگذاری. برو بخون. خیلی خوبه

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان‌شالله بزودی میاد تو دلت🤗🤗

ده ماهه اقدام دلم واقعا بچه میخاد

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

منم چقد شباییی ک به امید اینکه صب بشه زود پاشم رو گذروندم بعد پنج سال نتیجه گرفتم حالم از هرچی بی بی چک بود بهم میخورد همس میگفتم ماه دیگه نمیخرم باز میخریدم خخخ 

انشالله ک ب زودی زود مامان بشی

مادان دختري روياپرداز👻
غصه نخور عزیزم. منم صبح زدم منفی شد در حالی که چند روز پیش مثبت بود. الان یکی از بچه ها تاپیک زد ب ...

کجایه تاپیکش

منم چقد شباییی ک به امید اینکه صب بشه زود پاشم رو گذروندم بعد پنج سال نتیجه گرفتم حالم از هرچی بی بی ...

چکار کردی ک باردار شدی خانمی

ده ماهه اقدام دلم واقعا بچه میخاد

خیلی سخته واقعا

من بچه اولم رو بعد از ۱۳ ماه خدا بهم داد

ان‌شالله بزودی دامنت سبز بشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خیلی سخته واقعا من بچه اولم رو بعد از ۱۳ ماه خدا بهم داد ان‌شالله بزودی دامنت سبز بشه

با دارو باردار شدی یا طبیعی

منم منفی شدد توسه ساله ک منتظرم

ایشالا زودتر باردار بشی عزیزم

منم شش ساله بیبی چکام منفی میشن 

الاهی بگردم ایشالا هممون به زودی باردار میشیم