2777
2789

سلام من تازه رفتم توی هفته 37، الان ک بیدار شدم یه لکه ببخشید آب روی لباس زیرم بود د به طورری ک زده بود بیرون از طرف دیگه، نکته کیسه آبم پاره شده باشه یا سوراخ 

کسی تجربه داره، ممکنه ترشح باشه؟ خیلی میترسم 😢😢😢😢

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
لباس زیرت رو عوض کن ببین بازم زود خیس میشه؟اگه خیس شد کیسه آبت پاره شده

یعنی تا چقدر زمان عزیزم، عوض کردم الان تقریبا یک ربعه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تا چقدر زمان عزیزم، عوض کردم الان تقریبا یک ربعه

خیس نشده؟

به ما تو کلاس آمادگی زایمان اینو یاد دادن

خودمم بچه اولم اینجوری شدم تو ۳۷ هفته صب پاشدم دیدم شورتم کمی نم داره سه بار عوض کردم دیدم بازم خیس میشه فهمیدم پاره شده و زود رفتم بستری شدم و بچم به دنیا اومد

خیس نشده؟ به ما تو کلاس آمادگی زایمان اینو یاد دادن خودمم بچه اولم اینجوری شدم تو ۳۷ هفته صب پاشدم ...

نه هنوز نشده، نی نی هم داره تکون میخوره 

اينا ترشحه. كيسه آب پاره شه خيلي بيشتر لباست خيس ميشه. مال من پاره شد انگار شير آب و باز كردي

نکنه سوراخ شده باشه 

پس احتمالآ یه کم ترشحات آبکی بوده و کیسه آبت نیست ولی حواست جم باشه  ایشاا... اگه وقتت باشه بچ ...

دکترم گفت باید هفته 37 رو تموم کنی ریه هاش کامل نیس

مال من کم کم شروع شد ولی مال خیلی ها یه هویی پاره میشه آدم خیالش راحت میشه

یعنی مثل مال من بود، وقتی لباس زیرت عوض کردی چقدر طول می‌کشید دوباره خیس بشه