2777
2789
عنوان

چابهار

1103 بازدید | 28 پست

چه شهر دلگیریه دو روز نتونستم تحمل کنم پا روی همه چیز گذاشتم آخر هفته دارم میرم از اینجا کار شوهرم معلقه خانوما دعا کنید درست شه همه چیز

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیییی...من چابهار زندگی میکنم..چندوقته اومدی اینجا؟جاهای قشنگ ک زیاد داره عزیزم

ما خونمون بندرعباس کار همسرمو انتقال دادن به چابهار من اصلا جو اینجارو نمیتونم تحمل کنم من دارم میرم شوهرم فعلا سه ماهست یا انتقالش بدن یا استعفا بده

اینقد فشار رومه پیه ی همه چیز به تنم مالیدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
الهیییی...من چابهار زندگی میکنم..چندوقته اومدی اینجا؟جاهای قشنگ ک زیاد داره عزیزم

جای قشنگ منظورت کجاست؟

کوه های مینیاتوری رو دیدی ؟

ندیدم آخه خا‌ک وخول ارزش دیدن داره

وای یعنی ۴ماهه زندگی ندارم سر این قضییه تا الان تردید میکردم برم ولی دیگه اصلا تردید ندارم

چجوری به این شهر عادت کردین

با فرهنگشون کنار اومدین؟

من دکتر برام مهمه چون باید دائم تحت نظر باشم متاسفانه اینجا از این نظر خیلی ضعیفه

ندیدم آخه خا‌ک وخول ارزش دیدن داره

بخدا کلی توریست میرن اونجا واسه کوه های مینیاتوری ک این پدیده رو فقط ایران داره  

یه طرف دریا طرف بعد کوه های کوتاه جذابه بنظرم 

الان چابهار خیلی خوب شده تا ۱۰ سال پیش واقعا زندگی سخت بود اونجا 

فروغم :) بهم میگن فوغور   
ما خونمون بندرعباس کار همسرمو انتقال دادن به چابهار من اصلا جو اینجارو نمیتونم تحمل کنم من دارم میرم ...

الهی...منم مامانم اولش اینطوری بود وقتی تازه اومده بودن اونطور ک خودش تعریف میکنه امابعد چندسال طوری شده ک دلش نمیخادازینجابره

دریا بزرگ دریاکوچیک لیپار تالاب صورتی منطقه ازادش ساحل بریس البته برای شماکه جای جدیدیه سخته واقعن ...

اینجاهارو قبلا چند سال پیش تفریحی اومده بودیم رفتم.ولی بنظرت چقد قشنگه که آدم بخاطرش بمونه.

راستیتش از نظر من اصلا ارزش نداره اینجا زندگی کنی.

دلم گرفته چند روز بغض گلومو گرفته 

شما چندسال اینجایین چطوری کنار اومدین؟

چجوری به این شهر عادت کردین با فرهنگشون کنار اومدین؟ من دکتر برام مهمه چون باید دائم تحت نظر باشم ...

غیربومی زیاد داره چابهار فرهنگ مردمش خیلی متفاوته ولی یه خوبی که دارن مردمش ادمای بی شیله پیله این و خیلی مهربونن

بخدا کلی توریست میرن اونجا واسه کوه های مینیاتوری ک این پدیده رو فقط ایران داره   یه طرف دریا ...

من خودم قبلا تفریحی اومده بودم کلیم خوش گذشت بهم آره برا تفریح یکی دو روزه بد نیست.

ولی برا زندگی سخته