2789
عنوان

چابهار

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 28 پست
اینجاهارو قبلا چند سال پیش تفریحی اومده بودیم رفتم.ولی بنظرت چقد قشنگه که آدم بخاطرش بمونه. راستیتش ...

اره راس میگی من خودمم دیگه اینجاهابرام جذابیتی نداره...من خودم از بچگی اینجابزرگ شدم اما مامانم ک اولین بارش بوداینجامیومد خیلی سختی کشیدهیچکسو نداشت ولی الان که بیشتراز بیست ساله اینجاس اصلن دلش نمیخادازینجابره من حتی مامانم میخاست ول کنه برگرده پیش مامانش....سعی کن خودتو باکلاس رفتن سرگرم کنی شایدبتونی عادت کنی

غیربومی زیاد داره چابهار فرهنگ مردمش خیلی متفاوته ولی یه خوبی که دارن مردمش ادمای بی شیله پیله این و ...

آره مردمای ساده ای دارن ومهربون

من خودم تا به بندرعباس عادت کنم پوستم کنده شد

ولی خداییش امروز خیابونای چابهار دیدم خیلی کثیف بودن 

کلی کارتن خواب وسط بلوار وسط ظهر خوابیده بودن

از نظر امکاناتی واقعا ضعیفه من پاساژای منطقه آزاد رفتم یه چیز بدرد بخور واقعا نداشت

اینقد سختمه فقط میخام فرار کنمممممم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره راس میگی من خودمم دیگه اینجاهابرام جذابیتی نداره...من خودم از بچگی اینجابزرگ شدم اما مامانم ک او ...

نمیدونم بدتر میرم بیرون افسرده میشم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اره راس میگی من خودمم دیگه اینجاهابرام جذابیتی نداره...من خودم از بچگی اینجابزرگ شدم اما مامانم ک او ...

بانوک جان از نظر پزشکی چطوره؟

آره مردمای ساده ای دارن ومهربون من خودم تا به بندرعباس عادت کنم پوستم کنده شد ولی خداییش امروز خیا ...

اره دیگه اینجا جزو مناطق محرومه شانس اوری پونزده سال پیش نیومدی وگرنه سکته میزدی  

دوست پیداکن خودتو سرگرم کن ان شاالله کارشوهرت درست شه برین جایی ک دوس داری

همونجوری ک خودتم گفتی ضعیفه ولی پزشکای پروازیم هستن ک از تهران میان ولی درکل پزشک خوب زیادنداره

ومن شدید به پزشک نیاز دارم‌

من تصمیم گرفتم که نمونم بقیه اش سپردم بخدا.

دعام کن

الان چیزی نداره چه برسه ۱۵سال پیش

به محیطش و فرهنگ اینجا عادت نداری حق داری 

لباس محلیا 

اون پیرمردایی که لباس محلی میپوشن با ریش اندازه یه متر

ولی خداییش خیلی مهربونن

ان شاالله کارت درست شه

ممنون عزیزم انشالله

مرسی که به حرفام گوش کردی ودلداریم دادی

مغازه داراشون مث جاهای دیگه بی اعصاب نیستن

آره