2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا ن؟؟

334 بازدید | 69 پست

عاغا من انقد تو نی نی سایت در مورد خیانت خوندم الان میترسم ب خواستگاری جواب مثبت بدم!!اللخصوص این که من خوشگل نیستم و امروزه انقد خوشگل و داف تو خیابون و اینور اونور زیاد شده که زودم مخ مردارو میزنن..فک میکنم اونموقع شوهرم منو با اونا مقایسه کنه بگه این چیه من گرفتم😶😐

رشتم مامایی و انشالله درسم تموم شه دستم تو جیب خودمه.منطقیه کلا به ازدواج فکر نکنم و واسه خودم تا اخر عمر مستقل باشم یا ن 

اگه جوابتون منفیه دلیل قانع کننده بیارید ک ی مرد پای یه دختر زشت وایسه!:(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط اگر خواستی بله بگی حق کار و حق طلاق رو بگیر.

فکر کن با این رشته مجبور کنه خونه نشین بشی! حیفه!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

با یکی ازدواج کن که نگاه کالا و شی بهت نداشته باشه 

بعدا پیش خودش فکر کنه این چی بود من گرفتم 

آدم خوب و با طرز فکر درست پیدا کن که تو رو آدم ببینه با همه ی کم و کاستی و عیب و زشتی هات دوستت داشته باشه

رفیق گرمابه و گلستان   

اولا كه اعتماد به نفس داشته باش هيچ بنده ي خدايي زشت نيست و خدا به زيبايي تمام اونهارو خلق كرده

دوما تا يه زماني زن و شوهر چهره براشون مهمه يعني درواقع اوايل اشنايي بعدش همه چي اخلاقه طرفين

سوما هر زني كنار يه مرد كامله و برعكسش 

اینجوری اگه بخوای فکر کنی شوهرای ما هم باید بزارن برن خواستگار چشم داره دیده پسندیده اومده خواستگاری شمام خودتو دست کم نگیر هرکی یه جنبه از زیبایی رو داره خیلی ها حسرت داشتن تحصیلات و وجهه ی اجتماعی شمارو میخورن اعتمادبه نفس داشته باش

مرد اگه مرد باشه زشت و قشنگ براش مهم نیست عاشق بشه تا آخر پای عشقش وایمیسه .این خیانت و اینا که مردا میکنند و میگن زنم برام اینکارو نکرد زنم اینطوری نبود و غیره بهانست اینا همش هوس بازیه جنس مرد کثیفه ،البته همشون نه .استثنا هم هست و اینکه اگه مرددددددد پیدا بشه خیانت در کار نیست 

اولا با اینکه حرفم کلیشه آیه باید بگم اعتماد بنفس داشته باش. خود زشت هم زشت نیست🙂و زیبایی هایی داره🖐️در ادامه هم باید بگم که من تنها دعایی که من باب همسرم دارم که انشااله 10 سال دیگه قراره بیاد خواستگاریم😐😎اینه که خدا کنه عاشق منش و اندیشه و روحم باشه که اگه اینطور نباشه مثل اکثر خانوم های اینجا باید سفت شوهرمو نگه دارم چون می‌فرمایند که اگه تو فلان کارو نکنی صدتا منتظرن که ده برابر همون کارو کنن برا شوهرت😶و خب این واقعا ترسناکه

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

بعد این که همه خواستگارام تاحالا ماماناشون منو خواستن یا کسی معرفی کرده ک مثلا دختر خوبیه هیچ کدوم تاحالا بخاطر انتخاب خوده پسره نبوده

مامانم میگه خونوادش دوست داشته باشن اول مهمتره ولی خب ادم نیخواد با پسر زندگی کنه نه خونوادش