2777
2789
عنوان

مورد داشتیم.....!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 147 پست
سفارش خدا به ایرانیان دم در بهشت:  نظافت را رعایت کنید..  شاخه ی درختان را نشکنید..  حوری دیگران را تور نکنید..  با ایوب زیاد شوخی نکنید..  به جهنم میوه و حوری قاچاق نکنید..  حیوانات نوح را شکار نکنید..  با فرشتگان شوخی دستی نکنید..  در بهشت نهر شراب هست.لطفا ود.کا و و.یس.کی قاچاقی نیارید..  در رودهای شیرو عسل نشاشید..  با عصای موسی ور نروید..  در ضمن در بهشت مصرف قلیان و ح.شیش ممنوع است..  و در آخر یوسف بچه خوشگل نیست پیامبره،کاری بهش نداشته باشید..
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

==================== لباسها در آب کوتاه میشوند و برنجها دراز. در درازای زندگی لباس باش ودرپهنای آن برنج و اگر عمق این پیام را نفهمیدی بدان که تنها نیستی، چون منم نفهمیدم! :) ====================
من هرموقه میرم دسشویی عمومی،از اون یارویی که دم در میشینه پول میگیره میپرسم،، . . . . . . . . . . ..کارت خوان پارسیان دارید یا نه،اگه نداشته باشه نمیرم جیش کنم شوخی که نیست،قضیه ی سفر به دور دنیاست :|
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 
دقت کردین...!!  این پنبه که قبل از آمپول میمالن...استرسش از خود آمپول بیشتره؟؟
اما خیلی اموزنده بوده ! 
دیشب تا دیروقت بیرون بودم،مامانه اس ام اس زده : کدوم قطعه؟ دوستم خوند،گفت یعنی چی؟ گفتم بده من میدونم منظورش چیه ! براش نوشتم: قطعه ی ۳۶،ردیف ۱۸،قبر هفتم ! مامانه ما داریم؟ .
می بینم از تو آشپزخونه صدا میاد رفتم می بینم داداشم هی در یخچالو باز و بسته میکنه... میگم :چرا همچین میکنی؟ درش کنده شد میگه :دارم رفرش میکنم ببینم چیز جدید پیدا می کنم یا نه!! ای خدا این خوشیارو از ما نگیر خخخ
نشنال جئوگرافی داشت حیوونا رو نشون میداد میگفت “شاید چهره این جونده ی تپل برایتان اشنا باشد... ” مادرم گفت اره شبیه بچه منه! مدیونید اگه فک کنید سر راهی ام
همسایمون عطر مشهد سوغات آورده، منم ریختمش توی کولر!! حال و هوای امامزاده گرفته خونمون، اصن یه فضای معنوی شده هااااااا خلاصه گفتم که بگم نائب الزیاره همتون هستم.
پشه ی بی شعور حداقل می خوای نیش بزنی یه جایی رو نیش بزن که ما بتونیم بخارونیم! آخه بین دو تا انگشت کوچیکای پا جای نیش زدنه؟ خو عوضی اصن اونجا خونی داره که می ری نیش می زنی؟نکبت
نشستیم داریم فیلم اکشن میبینیم یه دفه بابام یه لگد محکم بهم زد. میگم چرا میزنی، میگه خواستم حس ال ای دی سه بعدی بهت بدم که جلو دوستات احساس حقارت نکنی... فک و فامیله که ما داریم؟؟؟؟