2777
2789
عنوان

مورد داشتیم.....!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهنگ گلپری جون آرمین نصرتی رو واسه یه روس فرستادم. حالا خوشش اومده میگه معنیش رو برام بفرست!! کسی کتاب مثنوی به زبون روسی داره قرض بده؟ وجهه ی کشورمون در خطره... این یه مسئله ملیه
جام جم داشت اذون میگفت به افق لس آنجلس, مادربزرگم پرسید :اذونه کجاس مادر؟ گفتم لس آنجلس. گفت اگه یه جو شعور داشتیا, با اذان شوخی نمیکردی... فک و فامیله داریم؟!
زنگ زدم خونه میگم همین الان پروازم نشسته، رسیدم، بابام میگه سالم رسیدی؟ می گم :پ نه پ! تو یه سانحه هوایی کشته شدم، شما دارید با جعبه سیاه من صحبت میکنید برگشته میگه ما از این شانسا نداریم که!!!!!!!
مادر بزرگه قرار بوده بره دکتر...نوه اش بهش زنگ میزنه میگه رفتی دکتر؟دکتر چی گفت؟میگه رفتم امارات و چیتی اسکن...(ترجمه ام آر آی و سیتی اسکن).اصن یه وضیههههههههه..........
سلام ای خواهرشوهر ور پریده/ که هستی در حسودی یک پدیده/ چو عقرب ازچه نیشم میزنی تو/ نمک بر زخم ریشم میزنی تو/ چه کردم باتو ای نالوطی بد/ که راه شادیم را میکنی سد/ا میدوارم کل وکور وکچل شی/ به پیش اهل فامیلت مچل شی/ امیدوارم همین امروز و فردا/ سگی وحشی بگیرد پاچه ات را.....حالا اگه جرئت داری این پیام رو بده به خواهرشوهرت!!!
بچه که بودیم کل دغدغمون این بود که بسته تیتابو که باز میکنیم، یه تیکش به پوستش نمونه، اگه هم میموند مشکلی نبود به هر زحمتی بود جداش میکردیم اما حالا دغدغه گودزیلامون اینه که چرا عکسی که گذاشته توی تانگو کمتر از مال دوستش لایک خورده
شامپو خریدم روش نوشته: این محصول را روی سرتان بریزید و موهایتان را بمالید سپس آبکشی کنید! من میخواستم بریزم تو دهنم قرقره کنم،خدا خیرشون بده اطلاع رسانی کردن
در پی اعتراضات گسترده به بازیگر نقش ستایش در مورد پیر شدن وی تنها با یک عینک ایشان نیز اعلام کردند:"چرا گیر دادین به من؟ انیس رو چرا نمیگید ،پیر که نشده هیچ،تازه جوونتر هم شده" خداییش اینو دیگه راست میگه به این سوی چراغ خیلی ناراحت بود
+ 18 . . . . . . . ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﭘﻨﺞ ﺷﻨﺒﻪ ﺷﺐ ﻣﯿﺮﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻭ ﮐﻠﯽ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻥ ﺁﺧﺮ ﺷﺐ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ !!!!! ﺑﻬﻠﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﺣﺪﺱ ﺯﺩﯾﺪ !!!!! ﺍﻭﻧﺎ ﺍﺯ ﮐﻔﺶ ﺗﻦ ﺗﺎﮎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻻﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﺿﺨﯿﻤﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﺎﻧﻊ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻣﺪﺗﻬﺎ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺭﻭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺭﻭﯼ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﯾﺪ . ﺍﻻﻧﻢ ﺑﺮﻭ ﯾﻪ ﺟﻔﺖ ﮐﻔﺶ ﺗﻦ ﺗﺎﮎ ﺑﺨﺮ ﻭ ﺍﺯ ﺟﻠﻮﯼ ﭼﺸﻤﺎﻡ ﺧﻔﻪ ﺷﻮ ﻣﻨﺤﺮﻑ
اونروز زن عموم اومده به کیک پزمون اشاره میکنه و به مامانم میگه این چیه؟؟ مامانم گفت کیک پزه بعد زن عموم میگه یعنی باهاش کیک میپزین؟ مامنم خیلی جدی برگشت گفت نه توش اورانیوم غنی سازی میکنیم.....:)) حالا درسته این جریان باعث شد 5-6 تا تلفات بدیم تو فامیل ولی خداییش دم مامانم گرم دااااااغونش کرد زن عموی فیس و افاده ایمو . . . عاغا من ایمان آوردم که این مامان واقعیمه حیف اون همه سالا که در جستجوی مادر واقعیم بودم :((