2777
2789
عنوان

مورد داشتیم.....!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 147 پست
… شنیــدم این پـسـربـچـه کـوچـیکـا به خـالـه مـهـدشون میگـن : مـهساجون ، پـری جون ، اِلـی جون و … اینا خیلی خـرشانسن ، زمان ما اسم مربیمون خانوم عبدالمطلبی بود اونم با ابروهای پاچه بزی:| .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه آزمون استخدام واسه سازمان سیا ........ . . . . سه نفر به مرحله پایانی رسیدن ! یه ایتالیائی، یه ژاپنی و یه ایرانی ! آخرین امتحان اینبود که به هر کدوم یه تفنگ دادن و گفتن : باید این اسلحه رو بردارید و برین تو این اتاق وهمسرتون رو بکشید ! مرد ایتالیائی به گریه افتاد و گفت من اینکارو نمیتونم بکنم ! مرد ژاپنی رفت تو اتاق و با گریه برگشت وگفت من نمیتونم اینکارو بکنم ! مرد ایرانی رفت تو اتاق بعد از چند دقیقه سر صدا و جیغ و داد از اتاق اومد بیرون ! گفتن چیکار کردی ؟ گفت تو اسلحه گلوله قلابی گذاشته بودن با صندلی کشتمش ! خخخخخخخخخخخخ روزتون پیشاپیش مبارک مردهای ایرونی :)
اینم عکس های گل پسر من http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=158426 تزیینات سیسمونی و اتاق کودکwww.babynamadi.ir
مورد داشتیم که دختره استاتوس زده : همه پسرا مزخرفن!! اوسگول اولی : خیلی باحال بود ! اوسگول دومی : با اینکه پسرم ولی باهات موافقم! اوسگول سومی : وای چقدر قشنگ می نویسی عمق نوشته هات رو دوس دارم روی صحبت من بیشتر با اون اوسگول عزیز،اوسگول چهار هستش اینو واسه چی share کردی !!!؟ :D .