2777
2789
عنوان

مورد داشتیم.....!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 147 پست
… شنیــدم این پـسـربـچـه کـوچـیکـا به خـالـه مـهـدشون میگـن : مـهساجون ، پـری جون ، اِلـی جون و … اینا خیلی خـرشانسن ، زمان ما اسم مربیمون خانوم عبدالمطلبی بود اونم با ابروهای پاچه بزی:| .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه آزمون استخدام واسه سازمان سیا ........ . . . . سه نفر به مرحله پایانی رسیدن ! یه ایتالیائی، یه ژاپنی و یه ایرانی ! آخرین امتحان اینبود که به هر کدوم یه تفنگ دادن و گفتن : باید این اسلحه رو بردارید و برین تو این اتاق وهمسرتون رو بکشید ! مرد ایتالیائی به گریه افتاد و گفت من اینکارو نمیتونم بکنم ! مرد ژاپنی رفت تو اتاق و با گریه برگشت وگفت من نمیتونم اینکارو بکنم ! مرد ایرانی رفت تو اتاق بعد از چند دقیقه سر صدا و جیغ و داد از اتاق اومد بیرون ! گفتن چیکار کردی ؟ گفت تو اسلحه گلوله قلابی گذاشته بودن با صندلی کشتمش ! خخخخخخخخخخخخ روزتون پیشاپیش مبارک مردهای ایرونی :)
اینم عکس های گل پسر من http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=158426 تزیینات سیسمونی و اتاق کودکwww.babynamadi.ir
مورد داشتیم که دختره استاتوس زده : همه پسرا مزخرفن!! اوسگول اولی : خیلی باحال بود ! اوسگول دومی : با اینکه پسرم ولی باهات موافقم! اوسگول سومی : وای چقدر قشنگ می نویسی عمق نوشته هات رو دوس دارم روی صحبت من بیشتر با اون اوسگول عزیز،اوسگول چهار هستش اینو واسه چی share کردی !!!؟ :D .