2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

282 بازدید | 20 پست

میره چشاش عمل کنه چی براش خوبه بپزم؟

نمخام بزارم شوهرم یهوسرشام گف برنامه غذایی واس مامانم بزار درس کن ببرم.پررو خان.حالا چون گفته یه دفه میزارم.دخترش هس بزاره دیگه.نه بچه داره نه کاری الاف بیکار😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چیزی نپزی بهتره با این همه منت  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
شما چیزی نپزی بهتره با این همه منت    

خو دختره خیلی توخالیه حرصم میگیره ازش ازعروسیم دل خوش ندارم ازش

بخاطر مادرشوهرم میپزم خوبه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

چشم دخترخوبی میشم

حالاچی بپزم؟؟؟

مادر شوهر  .منم عمل سنگ صفرا داره .. بچه‍ ها کسی میدونه که ایا عمل سختیه یا نه ... طفلک خیلی ...

نه الان هیچی سخ نیس

غذایی که خیلی بودار باشه نپز.برا چند روز اولم خیلی غذا سفت نباشه مثل کباب و اینا.خورشت بذار یا مثلا ...

اها همین غذاهای عادی؟

من چشمموعمل کردم مادرشوهرم برام غذادرست میکرد😍

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
اره من مامانم اب مرواید عمل کردن اینجوری بود

پس فرقی نداره