منم شوهرم اول اصلا درآمدی نداشه و ما خیییلی بالاتر اونا بودیم ولی با تعهد به هم الان هم خونه داریم هم ماشین در حد خودمون انشاالله خدا بخواد پیشرقت میکنی همه پیشرفت میکنن یکم سختی داره
بجای ترک کردنش تو هم یه هنری چیزی یاد بگیر کمکش کار کن با هم دگ زندگیتون بسازید اینروزا وضع مملکت واسه همه بیکاری و بی پولی آورده و شرایط زندگی رو سخت کرده
اره نشستم حساب کردم با این توقع خانوادم برای خونه ماشین و مراسمی ک میخوان باید 3 یا 4 میلیاردی سرما ...
با خانوادت صحبت کن و راضیشون کن چون همه چی پول نیست اگ درعوض ی کیس میلیاردی پیدا کنی ولی عشقی ک الان داری رو تجربه نکنی باز زندگیت بدردنمیخوره اول از همه عشق و علاقه رو درنظر بگیر بعدش بقیه چیزا
عزیزم واسه انتخاب همسر ایندت سعی کن احساسات کنار بزاری عقلانی تصمیم بگیری. یه مرد ایده آل باید حتمن بتونه از پس همه مخارج زندگی بر بیاد و شما در رفاه باشین. اینکه اون اقا به شما میگه دارم تلاش میکنم کافی نیس. شما خودتون اگه سطح زندگیتون بالاس پس باید توقعتونم بالا باشه
ببخشید که اینقدر صریح حرف میزنم اما شما یه ترسو هستین و احمقانه ترین راه رو انتخاب کردین.خودکشی ینی چی؟فکر میکنین بعدش چی می شه؟ نهایت یه سال خانواده و عشقتون به یادتون میمونن و بعد تمام.فراموش میشین.اگه واقعاًدوسش دارین برای هدفتون بجنگین.اول مطمئن بشین که احساستون به اون آقا دلسوزی و ترحم نیست و اگر واقعاً بهش علاقه دارین برای رسیدن بهش تلاش کنین همت کنین و بجنگین .اگه هم موفق نشدین حداقل پیش وجدانتون شرمنده نیستین و مطمئن هستین تمام تلاشتون رو کردین .
اگر عقیده ی مخالف شما را عصبانی می کند؛نشانه ی آن است که شما ناخودآگاه میدانید ک دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید ؛ ندارید.