2777
2789
کاملا واضحه ادم فقط ی بار عشق واقعیو تجربه میکنه مگه میشه 5 سالو فراموش کرد گذاشت کنار این ادمی ک ...

پس تمام تلاشتو بکن و به خانوادت نشون بده ک بدون عشقت نمیتونی زندگی کنی فقطم واسه خودت ایکارو بکن ن کس دگ ای چون پای زندگی خودت درمیونه

خدایا خوت دونی چمه
کاملا واضحه ادم فقط ی بار عشق واقعیو تجربه میکنه مگه میشه 5 سالو فراموش کرد گذاشت کنار این ادمی ک ...

آدم عاقل واسه رسیدن به کسی که دوستش داره زندگی میکنه نه اینکه خودشو میکشه

خدایا خوت دونی چمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید که اینقدر صریح حرف میزنم اما شما یه ترسو هستین و احمقانه ترین راه رو انتخاب کردین.خودکشی ینی ...

حق با شماست

ممنون خیلی خوب راهنماییم کردید

منم باید مثل اون تمام تلاشمو بکنم حداقل جلوش شرمنده نباشم ک اگه نشد نگه تو عاشقم نبودی بخاطر من کاری نکردی

آدم عاقل واسه رسیدن به کسی که دوستش داره زندگی میکنه نه اینکه خودشو میکشه

اره ب جهنم همه چی 

وقتی اینقد منو احساسمو نادیده گرفتن افسرده شدم ولی اهمیتی براشون ندارن چرا دگ بخاطر خوشالیو احترام اونا خودمو نابود کنم 

از عشقم نمیگذرم هر کاریم دوس دارن بکنن 

من ی بار زنده هستمو بخاطر خودم باید زندگی کنم ن پدر مادرم

حق با شماست ممنون خیلی خوب راهنماییم کردید منم باید مثل اون تمام تلاشمو بکنم حداقل جلوش شرمنده نبا ...

آفرین به خدا توکل کنین تمام تلاشتون رو بکنین .ممکنه تو این را خیلی سختی در پیش داشته باشین اما نا امید نشین.با خانواده صحبت کنین از توقعات و انتظاراتتون از همسر  آینده براشون بگین.برای حل مشکلات دو مورد نیاز هست یکی صحبت کردن منطقی و بعد هم گذشت زمان.به خانوادتون مهلت بدین تا رو حرفاتون فکر کنن.امیدوارم موفق بشین

اگر عقیده ی  مخالف شما را عصبانی می کند؛نشانه ی آن است که شما ناخودآگاه میدانید ک دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید ؛ ندارید.
اره ب جهنم همه چی  وقتی اینقد منو احساسمو نادیده گرفتن افسرده شدم ولی اهمیتی براشون ندارن چرا ...

آفرین.دقیقا هرکسی واس خودش زندگی میکنه نه کسی دگ هرتصمیمی خودت رو خوشحالت میکنه انجام بده 

خدایا خوت دونی چمه