2777
2789
عنوان

نشد... هى

122 بازدید | 3 پست

نه بابام بهم پول داد

نه مامانم دفترچه سپردمو داد كه وام بگيرم

نميرسم به مسابقات

گفتم كه بابام و مامانم با ورزشم مخالفن ميگن فقط درس

مربيم ميگه آماده ترين بدن رو تو استان تو دارى حيف شدى

نشد،،، هى... خدايا شكرت

چقدر پشتم خاليه

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مال منم همینن

من امشب داشتم با بابام راجع به گرونی واین حرفا صحبت میکردم بخدا نه طلب پول ازشون کردم نه چیزی

مامانم از اون پشت هی داد میزد مرد الان اگر جنسا گرونه جوونا هم حقوقشون زیاد شده باور نکن

داشتم با پدرم فقط درد و دل میکردم قصد گدایی که نداشتم خدا انشا...به خودم انقدری بده که محتاج غیر نشم

اونوقت همین مادرم دوسال پیش ارثیش را بهش دادن همشو بخشید به برادرام که اینا جوونن گناه دارن و فلان وبسار

خداییش نمیدونم من بچه اینا نیستم ,کمکم نمیکنن حداقل نمک رو زخمم نپاشن

همین مادر وپدرم وقتی هم مجرد بودم مانع سر کار رفتنم شدن ( که نکنه پشت دوتا سفته را بخوان برام امضا کنن)مانع ارشد خوندنم شدن مانع ادامه فعالیتهای هنریم شدن که مبادا یه قرون دهشای بخوان خرجم کنن

موقع جهاز خریدن هم پایین ترین سطح ممکن را بهم دادن

حتی نگاه کردن دیدن پدرشوهرم هیچ کار برام نکرد اونا هم خودشون را درز گرفتن وهیچ کار برای همسرم نکردن

اونوقت برا زن برادرام سرویس طلا خریدن خرید عروسی حسابی کردن خونه بالاشهر رهن کردن ماشین خریدن در شرایطی که فامیل زنای برادرام حداقل خرید را هم برا برادرام نکردن

من هر بار زایمان کردم اگر یه کادو بهم دادن دو برابرشو به برادرام دادن که اینا گناه دارن و هیچ کاری نکردن نمیشه به تو کادو میدیم به اینا ندیم.....

خدا شانس بده که من نه از فامیل شوهر آوردم نه از پدر ومادر خودم

متاسفانه طرز تفکر پوچ خانواده های ایرانی هست که خرج دخترشون اگر بکنن حیف ومیل میشه