2777
2789
عنوان

دوست پسرم 😭😭

1605 بازدید | 70 پست

بچه هااا 

من الان ۲۲ سالمه و تو شرایط روحی اصلا خوبی نیستم نزدیک کنکورمه و استرس دارم و الان یکماهه از خونه بیرون نرفتم خسته ام و اعصابم ریخته به هم 

ولی کلا دختر ارومی هستم الان بخاطر نزدیک بودن کنکورم الان شرایط روحیم اینطوریه 

اینا رو بهتون گفتم که ببینین ایا من حساسم و باید درک کنم و یا دوست پسرم‌

با این اقا الان یکساله که در ارتباطیم 

و مهندسع توی یه شرکت تو تهران کار میکرد بعدش گفت من به حقوقی ک از این شرکت میگیرم راضی نیستم و میخام بیام شهرستان و یه شغل ازاد رو با عموم شروع کنم بعدش تا قبل اومدنش خیلی اخلاقش خوب بود و ارامش داشتیم کنار هم 

اگه گفتین کی ام؟😁😜

بعدش که اومد شهرستان ما کم کم سرد شد بی حوصله شد 

اعصابش ریخته به هم 

بهش چند باری اعتراض کردم گفت الان منو درک کن اعصابم ریخته به هم درست میشه و اینجوری نمیمونه

اگه گفتین کی ام؟😁😜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زود باش بگو میخام قضاوتت کنم برم تاپیکای دیگه منتظرمم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

فکر نیمکنی بخاطر شرایط کاریشه تازه شروع کرده ترو روال به زمان میبرد بی پولی اولیه لابد ذهنش درگیر ایناست

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بهش که میگفتم خب تو الان اعصابت به هم ریخته بخاطر کار چون شروع کارته 

منم نمیتونم تحنل کنم اینطوری باهام سرد هستی  پس دیگه به هم پیامی ندیم تا بعد کنکورم 

چون این رفتارت فقط منو ناراحت میکنه 

ایتم بگم قصدمون ازدواجه 

اگه گفتین کی ام؟😁😜

یه مدت سرد شو دور و برش نرو پیش قدم نشو ادم میشه

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز