2821
2789
عنوان

دوست پسرم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 70 پست
اون ففط به من میگه منو درک کن شرایط اینجوری نمیمونه  خیلی شرایط بدیه  خیییلی  شما ...

منم  یه سری مشکلات با طرفم داشتم

ک همینجا تاپیک زدم

گفتن کات کن

ولی خوب نتونستم رو خوبیای طرفم چشامو ببندم

الانم طرفم کلااااااا عوض شده 

خودشم میگه شرمنده ی رفتارای گذشتشه

به نظرم اگ دوسش داری زمان بده

سلام (-:
اررره خوبه حرفاتو بزن اگه به رفتاراش ادامه داد به کات فکر کن اینم بگو ک شرایط اطراف نباید تو راب ...

باشه خیبییییلی ممنونم عزیزم 

الان فهمیدم باید باارامش و مهربونی بهش بگم 

نه ناراحتی چون حساس تر میشه 

مرسی که کمکم کردی 

ی دنیا ممنونم 🌷🌷🌷

فقط یه چیزه دیگه 

ببخشید بنظرت بهش بگم واسه ارامش هر دو تامون و چون منم کنکور دارم تا موقع کنکورم پیام نده؟؟

کنکورم ۱۴ تیره 

اگه گفتین کی ام؟😁😜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم  یه سری مشکلات با طرفم داشتم ک همینجا تاپیک زدم گفتن کات کن ولی خوب نتونستم رو خوبیای طر ...

خداروشکر عزیزم 🌷

کاش ما هم مثل قبل بشیم 😔

اگه گفتین کی ام؟😁😜

حالا كه اينقدر حساسيتت زياده اين بار اگه باز گفت به من چه بگو ok و بدون هيچ حرفي گفتگو رو تموم كن و ديگه به روي خودت نيار. 

دفعه بعدش اگه باز گفت بگو ببخشيد من نميتونم با شرايط تو كنار بيام. چندبار حساسيتها و خواسته هامو بهت گفتم چون خيلي برام مهم بود. ظاهرا قرار نيست چيزي تغيير كنه و تو دوست داري با همين سبك و لحن صحبت كني. ديگه نميخوام بيشتر از اين خودم و تو رو ناراحت كنم. و تمومش كن

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
باشه خیبییییلی ممنونم عزیزم  الان فهمیدم باید باارامش و مهربونی بهش بگم  نه ناراحتی چون ...

فداتشم

ایشالا که به زودی مثل سابق میشین باهم  

میتونید باهم صحبت نکنید؟

بهتره صحبتتونو کم کنین تا اینکه کلا نباشه

مثلا در روز نیم ساعت 

در حدی که از حال همدیگه با خبر باشید

من برای امتحانات اینو ب طرفم گفتم

یعنی چنااااان بهم ریخت  

باید اونو هم در نظر بگیری خب

سلام (-:
باشه خیبییییلی ممنونم عزیزم  الان فهمیدم باید باارامش و مهربونی بهش بگم  نه ناراحتی چون ...

نه نگو چون خودت نميتوني طاقت بياري و باز باهاش تماس ميگيري. وقتي خودت براي حرف خودت ارزش قائل نباشي اونم اهميت به خواسته ها و حرفات نميده

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
حالا كه اينقدر حساسيتت زياده اين بار اگه باز گفت به من چه بگو ok و بدون هيچ حرفي گفتگو رو تموم كن و ...

احساس میکنم افتاده سر لج و از طرفی هم من چند روز پیش خودمو لو دادم  میدونه من ولش نمیکنم 

ینی بهش گفتم من هیچ وقت نمیتونم ازت دل بکنم استباه کردم بهش گفتم 🤦‍♀️

ولی واقعا اگه دیدم میخاد لج کنه منم همینو که گفتین بهش میگم 

اگه گفتین کی ام؟😁😜
فداتشم ایشالا که به زودی مثل سابق میشین باهم     میتونید باهم صحبت نکنید؟ بهتره صحبتتون ...

اره تلفنی میتونیم الان صحبت کنیم 

منم اوایل ک بهش میگفتم تا سر ی چیزی بهانه میکرد میگفتم بیا ببین چقدر بهت میگفتم تا کنکورم در ارتباط نباشیم بخازر همین سوء تفاهما بودا یهو میترسید اصلا پشیمون میشد یهو اصلا خودش بحث رو عوض میکرد 

ولی بعدش باز مخالفت میکرد ولی اونجور نبود ک بترسه 

دیگه انقدر من گفتم تا قبول کرد پیامی ندیم بهم تا کنکور 

اگه گفتین کی ام؟😁😜
نه نگو چون خودت نميتوني طاقت بياري و باز باهاش تماس ميگيري. وقتي خودت براي حرف خودت ارزش قائل نباشي ...

راس میگی اینو حواسم نبود من زیاد جلوش گفتم فلان کار رو میخام انجام بدم ولی نشون دادم ارادش رو ندارم 

پس من چیکار کنم حالاا ؟؟

ینی نه دیگع بروش بیارم موضوع شوخی کردنش رو نه بهش بگم در ارتباط نباشیم تا کنکور؟؟😢

اگه گفتین کی ام؟😁😜

چقدر حساسی دختر 

اگه قصدتون ازدواجه رو خودت کار کن

تو اگه با یه برو بابا یا به من چه اینقدر به هم میریزی وقتی وارد زندگی مشترک شدی چی میخوای کنی 

بنظرم اگه نمیتونی خودتو وفق بدی اصلا ازدواج نکنین

چقدر حساسی دختر  اگه قصدتون ازدواجه رو خودت کار کن تو اگه با یه برو بابا یا به من چه اینقدر ب ...

یر همین حساس بودنم یبارم کات کردیم 

اخه بعد این یکسال میدونیت چطوری با من حرف بزنه ک من ناراحت نشم اصلا اینجوری نبود

نمیدونم سر چی اینو بهم گفت حالا حتی به شوخی..

دفعه اولش بود 😢

خیییلی لحن حرف زدنش باهام عوض شده قبلا میترسید منو از دست بده ولی الان حس میکنم اینطوری نیس واسه همین اینجوری حرف میزنه    

اگه گفتین کی ام؟😁😜
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز