سلام من چند بار تاپيك زدم از دعواهام با شوهرم و كتك كاريامون بعد كتك زدن شديدش خيلي ازش سرد شدم من دندونپزشكم و شوهرم فوق ليسانس مديريت گاهي علاوه بر كارهاش از اينكه با هم تطابق تحصيلات هم نداشتيم دل زده تر ميشدم تا چند روز پيش رفتم اين چت رو م ها و با يك متخصص پوست اشناشدم از وقتي باهاش چت ميكنم حالم خوبه و شادم ميگ بيا واست رايگان ليزر كنم و ... خودش هم خانومش ديسپاروني داره اينكه رابطه هاش همش دردناك ه و از هم زده شدن حتا بهم پيشنهاد رابطه هم داد البته ك من حتا نميتونم فكرشو كنم نميدونم چطور تموم ش كنم يا باهاش ادامه بدم منك ميدونم اخرش با شوهرم طلاقه كاش مجرد بود بخدا حالم بده ولي عذاب وجدان ندارم ميخوام از شوهرم انتقام بگيرم بابت همه عذابايي كه سرم اورد سرم بريزيد و حمله كنين و توهين م كنين ايراد نداره چون لايقشم فقط خواستم درد دل كنم و راهنمايي بخوام
واقعا اونایی که میگن" قضاوتت نمیکنم" رودرک نمیکنم حالا کافیه یه خانوم تاپیک بزنه شوهرم خیانت کرده همه از دم یه طرفه قضاوت میکنن و حکم هم صادر میکنن اونوقت این خانوم گناه به این بزرگی انجام میده تازه خودش هم گناهش رو جار میزنه وعذاب وجدان هم نداره رو قضاوت نمیکنید،نکنین این کارا رو این چیزا رو انقدر عادی جلوه ندید توروخدا
کارت اشتباهه.همه ما تو زندگیامون مشکل داریم یکی کمتر یکی بیشتر.شما دیگه تو این سن و تحصیلاتم باید بهتر بدونی که اون اقا هدفش از رابطه با شما چیه.خیانت بخشیدنی نیست حالا دلیلش هرچی میخواد باشه.به همسر اون اقا هم فکر کنید لطفا خانمش واقعا گناهی نداره که الان بخاطر رابطه بد شما و همسرتون زندگی اونم بهم بخوره😔
حالم ازتون بهم خورد خدایکجایی درست حسابی حالتو میگیره و واقعا قباحت داره تو یک جای عمومی داری کارزشتتو ترویج میکنی و الکی به اون زن مظلوم مریضی میچسبونید..تحصیلات تون بخوره توسرتون
لعنت ب هرزنی ک بهم جنس خودش خیانت کنه. اگ زنا خیانت نمی کردن چ با دلیل چ بی دلیل هیچ خانواده ای بخاطر تر گل بر گلتری یکی دیگ خراب نمی شد. خودت اگ جای اون زن بودی چ حالی داشتی دوس داشتی این بلا سرت بیاد؟ اون دکتری هم ک اینقدر زود از رابطه میگه یعنی تو یکی از اون صدتایی ک چند بار ازت استفاده میکنه آخرش مثل زن شی و میندازت دور.
این اقا چون دکتره هزارتا زن میاد زیر دستش ک باهمشونم رابطه داره مطمعن باش تو نه اولیشی ن اخریش از شوهرت طلاق بگیر بعد با کسی ک زن نداره وارد رابطه شو تو کشورمون بیشتر تو لجن نره