2777
2789
عنوان

خيانت من

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اونایی که میگن" قضاوتت نمیکنم" رودرک نمیکنم حالا کافیه یه خانوم تاپیک بزنه شوهرم خیانت کرده همه از دم یه طرفه قضاوت میکنن و حکم هم صادر میکنن اونوقت این خانوم گناه به این بزرگی انجام میده تازه خودش هم گناهش رو جار میزنه وعذاب وجدان هم نداره رو قضاوت نمیکنید،نکنین این کارا رو این چیزا رو انقدر عادی جلوه ندید توروخدا

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

کارت اشتباهه.همه ما تو زندگیامون مشکل داریم یکی کمتر یکی بیشتر.شما دیگه تو این سن و تحصیلاتم باید بهتر بدونی که اون اقا هدفش از رابطه با شما چیه.خیانت بخشیدنی نیست حالا دلیلش هرچی میخواد باشه.به همسر اون اقا هم فکر کنید لطفا خانمش واقعا گناهی نداره که الان بخاطر رابطه بد شما و همسرتون زندگی اونم بهم بخوره😔

عزیزم شما تو تاپیک های قبلیت گفتی اختلال دو قطبی داری بنظرم اول از همه دنبال درمان باش 

یک پسر کوچیک داری و همه خانواده ات شهرستان هستن شاید بهتره برگردی زاهدان پیش خانواده یه مدت کمکت باشن 

زندگیت آشفته است 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

حالم ازتون بهم خورد خدایکجایی درست حسابی حالتو میگیره و واقعا قباحت داره تو یک جای عمومی داری کارزشتتو ترویج میکنی و الکی به اون زن مظلوم مریضی میچسبونید..تحصیلات تون بخوره توسرتون

لعنت ب هرزنی ک بهم جنس خودش خیانت کنه. اگ زنا خیانت نمی کردن  چ با دلیل چ بی دلیل هیچ خانواده ای بخاطر تر گل بر گلتری یکی دیگ خراب نمی شد. خودت اگ جای اون زن بودی چ حالی داشتی دوس داشتی این بلا سرت بیاد؟ اون دکتری هم ک اینقدر زود از رابطه میگه یعنی تو یکی از اون صدتایی ک چند بار ازت استفاده میکنه آخرش مثل زن شی و میندازت دور.

کارت اشتباهه.همه ما تو زندگیامون مشکل داریم یکی کمتر یکی بیشتر.شما دیگه تو این سن و تحصیلاتم باید به ...

تازنهایی مثل این خانم دکترهستن مردهایی هم برای خیانت وجود دارن...منم میرفتم فیزیوتراپی شوهرم داشتم بهم پیشنهاددادمتاهلم بود همون موقع به شوهرم گفتم

عزیزم شما تو تاپیک های قبلیت گفتی اختلال دو قطبی داری بنظرم اول از همه دنبال درمان باش  یک پسر ...

من دارم دارو مصرف ميكنم حرف شما درسته تمام اين مشكلات زير سر اين اختلال دو قطبيه بيش تر دعواهامون ازين نشات ميگيره

این اقا چون دکتره هزارتا زن میاد زیر دستش ک باهمشونم رابطه داره مطمعن باش تو نه اولیشی ن اخریش از شوهرت طلاق بگیر بعد با کسی ک زن نداره وارد رابطه شو تو کشورمون بیشتر تو لجن نره

خدایا شکرت iliya و arshiya