سلام من چند بار تاپيك زدم از دعواهام با شوهرم و كتك كاريامون بعد كتك زدن شديدش خيلي ازش سرد شدم من دندونپزشكم و شوهرم فوق ليسانس مديريت گاهي علاوه بر كارهاش از اينكه با هم تطابق تحصيلات هم نداشتيم دل زده تر ميشدم تا چند روز پيش رفتم اين چت رو م ها و با يك متخصص پوست اشناشدم از وقتي باهاش چت ميكنم حالم خوبه و شادم ميگ بيا واست رايگان ليزر كنم و ... خودش هم خانومش ديسپاروني داره اينكه رابطه هاش همش دردناك ه و از هم زده شدن حتا بهم پيشنهاد رابطه هم داد البته ك من حتا نميتونم فكرشو كنم نميدونم چطور تموم ش كنم يا باهاش ادامه بدم منك ميدونم اخرش با شوهرم طلاقه كاش مجرد بود بخدا حالم بده ولي عذاب وجدان ندارم ميخوام از شوهرم انتقام بگيرم بابت همه عذابايي كه سرم اورد سرم بريزيد و حمله كنين و توهين م كنين ايراد نداره چون لايقشم فقط خواستم درد دل كنم و راهنمايي بخوام
بنظر خودت اگ شوهرت بفهمه به راحتی از کارت میگذره؟!!! خیلیا رو دیدم باعث شده جونشونو توسط چ خانواده دختر چه شوهر از دست بدن خیلیای دیگم طلاقش دادن..نکن اینکارو تمومش کن هر چه سریعتر
⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
اکثر مردایی که خیانت میکن یه دلیل مسخره میارن زنم ال بله حالا زن بدبختش هیچیشم نیستا اقا فیلش یاد هندستون کرده شمام لطفا طلاق بگیر بعد کاراتو انجام بده خیانت خیلی بده چه زن چه مرد
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
فکر میکنی که با خیانت کردن به شوهرت اروم بشی و ازش انتقام بگیری ولی بعد ی مدت از کاری ک کردی پشیمون میشی اون اقا هم وقتی بعد ی مدت کم ب شما پیشنهاد رابطه داده بدون ک فقط شما رو ب این منظور میخواد و هیچ حس و علاقه ای در کار نیست شما شاید ایشون رو بخوای و بهش حسی داشته باشی و از رابطه ای ک بینتونه احساس رضایت کنی ولی مطمئن باش اون اقا همچین حسی نداره و شما نباشید و یک نفر دیگه باشه برای ایشون فرقی نمیکنه ( البته این نظر منه قصد توهین و جسارت ندارم)
وای یعنی با شوهرامون مشکل داریم برای شادی زندگیمون خیانت کنیم.کاش با همسرت حرف برنی بگی ک چقدر اذیتی و ی تصمیم درست بگیری.خودت خانومی واقعا چقدر میتونه برای ی خانوم دردناک باشه ک همسرش داره خیانت میکنه.شماها یعنی تحصل کرده هستین.
جدا از شوخی. بنظرم خودتون هم نمیخواید رابطتون با همسرتون خوب شه چون اگه بخواین حتما یه راهی برای ساخت بهتر زندگیتون پیدا میکنین. تاسفم میخورم وقتی اکثرا یاد گرفتن بجای تعمیر تعویض کنن. چ تعهدی هست که ثابت کنه بقیه هم مثله اولی نیستن. مگه خود شما با بقیه مثه اولی هستین. یکم بخودتون بیاید لطفا تا بیشتر از این خیانت رواج پیدا نکنه