2777
2789
عنوان

خيانت من

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 57 پست

خب طلاق بگیر عزیزم وقتی راضی نیستی خودت ک میتونی راحت مستقل بشی ولی درکل فک نکن یکی دیگه بهتره اینی ک اینقدر راحت بهت درخواست رابطه داده فک نکنم بامرام باشه وقتی میدونه زن شوهرداری اگه جوونمرد بود باهات سریع کات میکرد ن اینکه بهت درخواست رابطه بده

بنظر خودت اگ شوهرت بفهمه به راحتی از کارت میگذره؟!!! خیلیا رو دیدم باعث شده جونشونو توسط چ خانواده دختر چه شوهر از دست بدن خیلیای دیگم طلاقش دادن..نکن اینکارو تمومش کن هر چه سریعتر

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر مردایی که خیانت میکن یه دلیل مسخره میارن زنم ال بله حالا زن بدبختش هیچیشم نیستا اقا فیلش یاد هندستون کرده شمام لطفا طلاق بگیر بعد کاراتو انجام بده خیانت خیلی بده چه زن چه مرد

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

پزشک های مملکتمونو

یکی دندون پزشک

یکیم پوست

خیانت پیشنهااد رابطه....

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه وضعيت ماليمون افتضاحه سر كار نميره فقط من ميرم همش تيريپ مطالعه برداشته صبح تا شب كتاب ميخونه

وضع مالیتون بده؟؟

خیلی عجیبه

مگه دکتر نیستی

ای کاش من یه زن دکتر داشتم واقعا یکسری مردها چه شانسی دارن

فکر میکنی که با خیانت کردن به شوهرت اروم بشی و ازش انتقام بگیری ولی بعد ی مدت از کاری ک کردی پشیمون میشی اون اقا هم وقتی بعد ی مدت کم ب شما پیشنهاد رابطه داده بدون ک فقط شما رو ب این منظور میخواد و هیچ حس و علاقه ای در کار نیست شما شاید ایشون رو بخوای و بهش حسی داشته باشی و از رابطه ای ک بینتونه احساس رضایت کنی ولی مطمئن باش اون اقا همچین حسی نداره و شما نباشید و یک نفر دیگه باشه برای ایشون فرقی نمیکنه ( البته این نظر منه قصد توهین و جسارت ندارم)

وضع مالیتون بده؟؟ خیلی عجیبه مگه دکتر نیستی ای کاش من یه زن دکتر داشتم واقعا یکسری مردها چه شانسی ...

من واسه تخصص درس ميخونم دو روز در هفته ميرم كلينيك بهمين خاطر در اومدم كمه

وای یعنی با شوهرامون مشکل داریم برای شادی زندگیمون خیانت کنیم.کاش با همسرت حرف برنی بگی ک چقدر اذیتی و ی تصمیم درست بگیری.خودت خانومی واقعا چقدر میتونه برای ی خانوم دردناک باشه ک همسرش داره خیانت میکنه.شماها یعنی تحصل کرده هستین.

جدا از شوخی. بنظرم خودتون هم نمیخواید رابطتون با همسرتون خوب شه چون اگه بخواین حتما یه راهی برای ساخت بهتر زندگیتون پیدا میکنین. تاسفم میخورم وقتی اکثرا یاد گرفتن بجای تعمیر تعویض کنن. چ تعهدی هست که ثابت کنه بقیه هم مثله اولی نیستن. مگه خود شما با بقیه مثه اولی هستین. یکم بخودتون بیاید لطفا تا بیشتر از این خیانت رواج پیدا نکنه