2777
2789
عنوان

بهم گفت بی حیا !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 131 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اینا مذهبی نیستن ادعان عمه شوهر من خانواده مذهبی ان همسرشون اخوند هست ولی اصلا اینجوری نیستن ...

دقیقا

چقدر از این آدمای مذهبی نما بدم میاد

باعث میشن نگاه آدما به دین بد بشه😑

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
حرفشون ک خوب نبود ولی اینو کلی میگم ؛ هیچ وقت جلوی خانواده همسر تون ،  با لباس خونگی  ظاه ...

آخه وقتی همه مون خانمیم واقعا عقلانی نیست با روسریو مانتو برم پیششون !!

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

نه روسری و مانتو یه لباس یکم مجلسی تر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
حرفش ‌که واقعا بد بوده ولی خوب اینجور مهمونی یکم رسمی تر بپوشید بهتر نیست؟

آخه لباسم موردی نداشت !! 

تاپ شلوار چشه مگه !؟؟ 😳

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

عزیزم خوب کردی چیزی نگفتی... تو همیشه احترامرو داشته باش و جوابی نده.....خواهر من چادریه  یبار شلوار سفید پوشید ....زن عموی بابام‌ بهش گفته بود خجالت بکش چرا این رنگی پوشیدی  ....خواهرم جوابشو نداده بود.....و همه گفتن افرین ک هیچی نگفتی....تو با سکوتت جوابشو دادی

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
والا من شنیدم جلو خانواده شوهرت تا میتونی بی لباس نباش نمیدونم فرهنگ شما چطوره اما من تمام سعیمو م ...

واقعا؟ 

من نشنیده بودم

ولی پیش مادرشوهر خواهرشوهرمم همه جوره میپوشم چون میدونم مادرشوهرم بنده خدا حرص میخوره😊😊

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
آخه لباسم موردی نداشت !!  تاپ شلوار چیه مگه !؟؟ 😳

به نظر من برا مهمونی این شکلی مناسب نیست 

یه پیرهن پوشیده بهتره

ولی کسی هم حق نداره برخورد زشت داشته باشه هر کسی سلیقه ای داره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم اون زنیکه که دیگه حرفشو زده بود و برچسب بی حیایی چسبونده بود بهت،تو هم خودتو میزدی به بی حیایی و هرچی از دهنت درنیومد بارش میکردی تا بدونه بی حیایی واقعی چطوری میشه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

میتونسی لباس استین کوتاه یا بلند با شلوار یا ساپورت

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭