2777
2789
عنوان

بهم گفت بی حیا !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 131 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

والا من شنیدم جلو خانواده شوهرت تا میتونی بی لباس نباش

نمیدونم فرهنگ شما چطوره

اما من تمام سعیمو میکنم جلو مادر شوهر و خواهر شوهرم هم حتی لباس کامل میپوشم

دلیلشو نمیدونم که چرا میگن اینکارو کنین بهتره!

کار شما هم اصلا زشت نبود. اونها توقع بیش از حد دارن

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...

حرفشون ک خوب نبود

ولی اینو کلی میگم ؛ هیچ وقت جلوی خانواده همسر تون ،  با لباس خونگی  ظاهر نشید ، همیشه یه حالت رودربایستی ای  بین خودتون  نگه دارید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم اینا مذهبی نیستن ادعان

عمه شوهر من خانواده مذهبی ان همسرشون اخوند هست ولی اصلا اینجوری نیستن ک گیر بدن تازه وقتی توی جمع مثلا خونه ما هستن و همه ب من محرمن و من حجاب دارم میگن تو برای کی حجاب کردی راحت باش

شماام حرص نخور ادمایی ک میشینن روی سجادشون و دل میشکنن ارزش ندارن ادم مذهبی واقعی خیلی درست و مودب رفتار میکنه

خدایی جدی میگی چیزی بهش نگفتی؟؟؟؟

والا من بودم میگفتم گوربالای همه چیز

میشستمش میذاشتم رو بند خشک شه

تو خونه خودمم برام تعیین تکلیف کنن!!!

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
عزیزم اینا مذهبی نیستن ادعان عمه شوهر من خانواده مذهبی ان همسرشون اخوند هست ولی اصلا اینجوری نیستن ...

اره دقیقا چقدر خوب گفتی شما

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست