2777
2789
عنوان

جاری ایندم 🤢🤢

473 بازدید | 33 پست

ما فعلا دوستیم ولی خوب همه طایفش میدونن و منو نامزدش میدونن 

حجابم معمولیه 

عروس بزرگ حوزه درس خونده هم خودش هم شوهرش 

بعد عشقم عکسای منو ب مامانش یا باباش نشون میده همیشه تعریف وتمجید میکنن خوشگله خوشتیپهو ای حرفا

ولی عروسشون و داداششون همش بهش میگن بگو حجابش رعایت کنه ایجوری نخا بیا توخانوادمون

عشقمم گفته من همیجور ک هست میخامش واسمشم هنوز توسناسنامم نیس بخام بهش همچی حرفی بزنم 

از الان ایجور میکنه دوروز دیگ ازدواج کردم چکارمیکنه 

😩😩😩😩نکنه محبورم کنن باحجاب شم درحد اونا 🤕

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

خنده داره 😳

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

به نظرم گربه رو دم حجله بکش حجابت هرچی هست روز خواستگاری همونجوری باش خودش و مامان و باباش که از الان میدونن چجوری هستی و قبولت دارن دیگه نظر بقیه مهم نباشه برات

دستمو ول نکن🤲🏻

اگه شوهرت پشتت باشه چیزی نمیتونن بگن چون به اونا اصلا هیچ ارتباطی نداره حجاب داره حوزه درس خونده به خودش مربوطه قرار نیست بیاد ظاهر و رفتار و اعتقادات شما رو هم عوض کنه ! همون اول با نامزدت حرف بزن

پس همون اول حرفات و بزن

من اصلا هیچوقت درباره حجاب کسی نظر نمیدم یکی دلش میخا چادرس بکنه تو چشاش یکیم میخا لخت بگرده 

نمیفمم ای جاری چیه خدا میخا نصبیم کنه

بخوای نخوای روت تاثیر میزارن یه کوچولو هم شده

😩😩😩نگونگو

بگو بيان رسما خواستگاري پدرت به مادر پدره ايشون جلوي جمع بگه دختر من خوب يا بد همينه كه ديدين

لنتی بدیش اینه پدرومادر من از خداشونه من جادری بشم حتی بزووور😐😂

من اصلا هیچوقت درباره حجاب کسی نظر نمیدم یکی دلش میخا چادرس بکنه تو چشاش یکیم میخا لخت بگرده  ...

از الان معلومه از اون سیبیلوهاست که راست و چپ میخواد بگه خواهرم حجابت🤣

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍

از الان بگو ک اونا همچین حقی ندارن ک بخوان تو پوشش من دخالت کنن😒ب برادرشوهر و جاریت چ ربطی داره اخههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....