2777
2789
عنوان

جاری ایندم 🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 33 پست

من و شوهرم دوست بودیم قبل ازدواج و شوهرم کاملا منو با ارایش و تیپم پذیرفته بود یه برادرداره که خیلی مذهبیه و حساسه اون گفته بود باید چادرسر کنه اگه ازدواج کنید منم قبل خواستگاری به شوهرم گفتم تو منو اینجوری پسندیدی اجازه نمیدم کسی بخواد منو عوض کنه من چادرسر نمیکنم حتی حرفامو زدم و دعوا کردیم و پاشدم رفتم بعدش خودش زنگ زد که حرفات درسته و منم همینجوری میخوامت و گفتم پس اززین ببعد اجازه نمیدی کسی برای من تصمیم بگیره وگرنه خودم جوابشونو میدم

از الان معلومه از اون سیبیلوهاست که راست و چپ میخواد بگه خواهرم حجابت🤣

اره دقیقا اینستاگرامش هیمنه همش داره ازحجاب میگ😂

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من و شوهرم دوست بودیم قبل ازدواج و شوهرم کاملا منو با ارایش و تیپم پذیرفته بود یه برادرداره که خیلی ...

افریننننن منم همیکار میکنممم

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
از الان بگو ک اونا همچین حقی ندارن ک بخوان تو پوشش من دخالت کنن😒ب برادرشوهر و جاریت چ ربطی داره اخه ...

دقیقا برادرشوهر گفته اگ بخا ایجور بیا من میزنم‌توگوشش 

حالا خودش ی دیوثیه ک حد نداره حپزه درس خونده هزارتا بعد همی زنش دوست دختر داشته الان خیر سرش توبه کرده😏

اگر کلا خانواده مذهبی هستن  به مشکل بر میخوری

نه اصلا مامانو باباش اهل نمازو روزه نیستن ولی مامانش چادریه

لنتی بدیش اینه پدرومادر من از خداشونه من جادری بشم حتی بزووور😐😂

خودت باهاشون صحبت كن

بزا بيان خواستگاري

بعدا يكجا جداگونه قبل از عقد به مادر شوهر يا پدرشوهرت بگو

نامزدتم بايد به همشون بگه حق دخالت ندارن اين چيزا بين شما دوتا هست

افریننننن منم همیکار میکنممم

اره همین اول حرفاتو بزن , الان همه خانواده همسر من چادری هستن و ارایش نمیکنن ولی من همیشه ارایش میکنم و چادرهم ندارم روسری هم که سرم میکنم نه خیلی بازه نه خیلی بسته معمولیه وهیچکسم از اونموقع چیزی نمیگه بهم حتی تو خونه اونا چادرسر میکنن ولی من نه 

اره دقیقا اینستاگرامش هیمنه همش داره ازحجاب میگ😂

همه به كنار بشين مامانت فقط از محسنات جاريت همه جا جار بزنه يه دوستي داشتم دقيقا همين ماجرا بود ازشب بله برون پدر ومادرش شيفته ي جاري جان وحجاب ومحسنات شدن 

خودت باهاشون صحبت كن بزا بيان خواستگاري بعدا يكجا جداگونه قبل از عقد به مادر شوهر يا پدرشوهرت بگو ...

اره مامان بابام ی عمر تلاش کردن من جادری نشدم 

الان بخام حرف اون جاریو گوش بدم خیلی ادم‌مسخره ایه کلا ایق پشتم بد رفته بود‌گفته بود ک پدرشوهر‌گفته بود بهم بهش پیام ندم دیگ 

دقیقا برادرشوهر گفته اگ بخا ایجور بیا من میزنم‌توگوشش  حالا خودش ی دیوثیه ک حد نداره حپزه درس ...

واقعا واقعا واقعا بهت پیشنهاد میکنم وا ندهههههه اصلا حق نداره ک همچین حرفی رو حتی ب زبون بیاره

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
همه به كنار بشين مامانت فقط از محسنات جاريت همه جا جار بزنه يه دوستي داشتم دقيقا همين ماجرا بود ازشب ...

اره فک کنم مامانم خیلی خوشش بیا ازش

بدبخت شدم رفت😂😐😊😂

واقعا واقعا واقعا بهت پیشنهاد میکنم وا ندهههههه اصلا حق نداره ک همچین حرفی رو حتی ب زبون بیاره

اره قطعا وا نمیدم  😡😡😡😡

اره همین اول حرفاتو بزن , الان همه خانواده همسر من چادری هستن و ارایش نمیکنن ولی من همیشه ارایش میکن ...

خیلیم عالی انشالله منم بتونم از پسش بربیام

نه اصلا مامانو باباش اهل نمازو روزه نیستن ولی مامانش چادریه

اینا کین بابا 

از نظر من پدر مادری که این اعتقادات جزیی براشون مهم نیست 

نمیتونن بچه خوب تربیت کنن 

خود دانی 

ترس از خدا تو زندگی خیلی مهمه 

چون کسی که ترس از خدا داره 

ترس از اذیت و آزار بنده خدا هم داره 

از من گفتن بود 

فکر نکن دارم افراطی حرف میزنم 

تجربه بهم ثابت کرده 

دوست عزیزم هنوز که اسمت تو شناسنامه طرف مقابلت نرفته 

اصلا عجله نکن 

واقع بینانه تر به این قضیه نگاه کن 

حرف یه عمر زندگیه 

اینا کین بابا  از نظر من پدر مادری که این اعتقادات جزیی براشون مهم نیست  نمیتونن ...

نه عزیزم از ای نظر مطمعنم که تربیتش اوکیه

چون خودمم خانوادم ای مدلین مذهبی نیستن زیاد 

دیگ عقاید فرق میکنه 

ولی بنظرم اصلا نماز و روزه ربطی نداره خیلیا اعتقادی ندارن و بچهای خیلی خوبی تربیت کردن