2777
2789

چیشده تو فال گفته یکی میمیره معمولا این چیزا رو نمی گن من فقط یبار پیش یه فالگیر رفتم البته فقط فال قهوه می گرفت همش درست دراومد یه خانم خیلی مسن بود بعد شنیدم رفته تهران عالی بود به منم دوستم گفت که تمام گفته هاش درست دراومده البته من سال۸۹ رفته بودم تا الان گفته هاش درست دراومد در رابطه با ازدواجم و کارم ولی یه بار رفتم پیش یکی دیگه فال قهوه اونقدر خندیدم با دوستم اونقد دروغ گفت

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه شماره فالگیرو به منم بدی؟

عزیزم شمارش رو ندارم یبار ده سال پیش رفتم بعدش رفتیم گفتن رفته تهران من تبریز 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من مهتاب رو پیشنهاد میکنم. تلفنی میگیره و عالیه. کلا چرت وپرت نمیگه. فقط چیزی که ذهنت رو مشغول کرده و بابتش فال می گیری رو میگه. فقط بگید سلما معرفی کرده 

شماره مهتاب 09196518128

مهتاب فوق العاده بود. تلفنی میگیره. انقدر دقیق بود که من فکر کردم هر لحظه کنارم بوده و از همه چی مطلع بوده. کامل و دقیق میگه و همه حرفاش کامل اتفاق میفته. من که خیلی راضی بودم. شماره مهتاب 09196518128 

من سه تا فالگیر رو همیشه انجام دادم و واقعا راضی هستم

آوا 09384302531 (قیمتش خیلی مناسبه و فال رو 50 میگیره و تک نیت رو 20)

تاجیک 09375894622 (فقط خطش خاموشه از طریق واتساپ و تلگرام انجام میده)

مهتاب 09196518128 (مهتاب هم خوبه فقط گرونه)

مهتاب حتی رشته قبولی در دانشگاه منو دقیق گفت. معلومه گرون میگیره ولی ارزش داره 09196518128

پسرخاله م هم زن گرفته بود و هیشکی خبر نداشت. خاله م که برای پسرش فال گرفت همه چی حتی اسم دختره رو بهمون گفت. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. گرونیش ارزش داره

من بین همه فال گیرا فقط مهتاب رو پیشنهاد میدم چون هم تلفنی جواب میده هم دقیق میگه. واسه دلخوشی هم حرف نمی زنه. من متاهل بودم و عاشق کسی دیگه بودم ولی میترسیدم طلاق بگیرم و مطمئن نبودم ازدواج دارم. مهتاب دقیق همه چی رو گفت 09196518128

دخترداییم مهتاب رو بهم معرفی کرد. معمولا خیلی از فالگیرا برای مردها فال نمیگیرن ولی مهتاب هم خیلی خوب و دقیق میگه و هم عین خواهر هوامو داشت وقتایی که با عشقم دعوام میشد و خیلی خوب راهنماییم میکرد. درسته تخفیف نمیده و گرونه فالهاش ولی ارزششو داره