2777
2789
بله این شگردشونه کلی ایدی فیک دارن تو تمام تاپیکای فا ل بری تاجبک و مهتاب و‌....هستن

اخه اگ تبلیغم باشه و خوب بگیرن چی؟ من واقعا به یه فالگیر خوب نیازدارم دودل شدم

لایک نکن لطفااااااا ... کاربر قدیمیم .. ب امیدروزی که به هدف هام برسم .. دعام کن 🙂💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگ تبلیغم باشه و خوب بگیرن چی؟ من واقعا به یه فالگیر خوب نیازدارم دودل شدم

عزیزم خود طرفه داره تبلیغ خودشو میکنه😑😑😑فالگیری ک بلد باشه به این همه تبلیغ نیاز داره؟هیچکی میگه ماست من ترشه؟؟؟

من پیش کسی میگیرم والا ازین مسخره بازیا نداره..منم برم تو همه تاپیکا معرفیش کنم؟؟مگه احمقم؟

در کل هر جور خودت میخوای

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

عزیزم خود طرفه داره تبلیغ خودشو میکنه😑😑😑فالگیری ک بلد باشه به این همه تبلیغ نیاز داره؟هیچکی میگه ...

پیش کسی میگیری؟ خوبه؟

لایک نکن لطفااااااا ... کاربر قدیمیم .. ب امیدروزی که به هدف هام برسم .. دعام کن 🙂💗
پیش کسی میگیری؟ خوبه؟

بله خوبه

اما هیچ وقت نمیام معرفی کنم اینجوری

چون اینجا اولا ممنوعه بعدشم کلاهبرداری انقدر شده ازشون نی نی یار کلا لغو میکنه

فا ل بد نیست اما نه که بهش ایمان داشه باشی و بشه جزئی از زندگیت

اینو بدون فالگیرا اول فکر جیب خودشونن

بله خوبه اما هیچ وقت نمیام معرفی کنم اینجوری چون اینجا اولا ممنوعه بعدشم کلاهبرداری انقدر شده ازشو ...

درخواست دوستی دادم لطفا اگه میتونی قبول کن

بیخود تبلیغ مهتاب رو نکن. فالگیر فقط و فقط خانم تاجیک. یه کلمه حرفاش میرزه به صدتای این فالگیرای دوزاری. بینظیره . 09375894622

من دو سال قبل از کنکورم بهم گفت رشته قبولی م و شهری که قبول میشم چیه

خواهرم قبل از ازدواج اسم همسرش رو گفت. پدرم رو پنج سال قبل از مرگش بهمون گفت که فلان سال از دستش میدیم. یعنی همه رو مو به مو گفت

منم بچه دار نمیشدم و بعد از اینکه پیش مهتاب فالمو گرفتم فهمیدم که چله دارم. دقیقا برای منم بدون هزینه چله بری کرد و الان شش ماهه باردار هستم

مهتاب انقدر خوب جواب منو میده که من هیچ فالگیری رو بجز اون انتخاب نکردم ونمیکنم. عالیه 09196518128

من به این نتیجه رسیدم هیچ گرونی ای بی علت نیس. مهتاب تلخ صحبت میکنه و اتفاقات بد رو میگه ولی بهتر از دروغ شنیدنه. خیلی دقت داره فالهاش. بدون اینکه نگران ناراحت شدن آدم بشه همه چی رو میگه. خیانت رو کامل رو میکنه. شماره ش 09196518128

اتفاقا منم پیش مهتاب چند بار فالمو گرفتم.یعنی تا خواستگار میاد زنگ میزنم ببینم چجوری میشه. لامصب عین فیلم برام شخصیت یارو رو میگه و نتیجه خواستگاری رو قبلش میفهمم. مهتاب رودروایسی نداره. 09196518128

اتفاقا منم پیش مهتاب چند بار فالمو گرفتم.یعنی تا خواستگار میاد زنگ میزنم ببینم چجوری میشه. لامصب عین فیلم برام شخصیت یارو رو میگه و نتیجه خواستگاری رو قبلش میفهمم. مهتاب رودروایسی نداره. 09196518128

داداشم زنش گذاشت و رفت.هرچی دعا گرفتیم برنگشت. انقدر ناامید شده بودیم که تقریبا تمام جاها فالش رو گرفتم و فقط مهتاب حرف راست رو بهمون زد.بقیه همش میگفتن برمیگرده.ولی مهتاب گفت دیگه برنمیگرده. 09196518128

مهتاب بینظیره. من هی درس میخوندم ولی استرس داشتم و نمیدونستم قبول میشم یا نه.مهتاب بهم گفت امسال نمیشی. مجدد سال بعدش گرفتم و گفت عالی قبول میشی. یعنی دقیقا همون جوری شد. انقدر ازش خوشم اومد که همیشه پیشش میگیرم.بنظرم شما هم امتحان کنید 09196518128 فقط بگید سلما معرفی کرده