الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به این نتیجه رسیدم هیچ گرونی ای بی علت نیس. مهتاب تلخ صحبت میکنه و اتفاقات بد رو میگه ولی بهتر از دروغ شنیدنه. خیلی دقت داره فالهاش. بدون اینکه نگران ناراحت شدن آدم بشه همه چی رو میگه. خیانت رو کامل رو میکنه. شماره ش 09196518128
اتفاقا منم پیش مهتاب چند بار فالمو گرفتم.یعنی تا خواستگار میاد زنگ میزنم ببینم چجوری میشه. لامصب عین فیلم برام شخصیت یارو رو میگه و نتیجه خواستگاری رو قبلش میفهمم. مهتاب رودروایسی نداره. 09196518128
اتفاقا منم پیش مهتاب چند بار فالمو گرفتم.یعنی تا خواستگار میاد زنگ میزنم ببینم چجوری میشه. لامصب عین فیلم برام شخصیت یارو رو میگه و نتیجه خواستگاری رو قبلش میفهمم. مهتاب رودروایسی نداره. 09196518128
من هزینه برام مهم نیست.فقط امیدواری الکی حالمو بد میکنه. خانم تاجیک اصلا امیدواری الکی نمیده.تنها ایرادش اینه که فقط ویس می فرسته و تلفنش خاموشه ولی بینظیره دقتش 09375894622
داداشم زنش گذاشت و رفت.هرچی دعا گرفتیم برنگشت. انقدر ناامید شده بودیم که تقریبا تمام جاها فالش رو گرفتم و فقط مهتاب حرف راست رو بهمون زد.بقیه همش میگفتن برمیگرده.ولی مهتاب گفت دیگه برنمیگرده. 09196518128
مهتاب بینظیره. من هی درس میخوندم ولی استرس داشتم و نمیدونستم قبول میشم یا نه.مهتاب بهم گفت امسال نمیشی. مجدد سال بعدش گرفتم و گفت عالی قبول میشی. یعنی دقیقا همون جوری شد. انقدر ازش خوشم اومد که همیشه پیشش میگیرم.بنظرم شما هم امتحان کنید 09196518128 فقط بگید سلما معرفی کرده