2821
2789
عنوان

خانومااا

81 بازدید | 6 پست

تروخدا به بچتون برسید آرایشگاه ببرین یه روز درمیون حموم ببرینش ناخوناشو بگیرین لباساشو بشورین😑پسر فامیلمون۴سالشه مامانش اصن بهش نمیرسه لباساش همه کثیفه موهاش مث دخترا بلند بو هم میده ببخشیدا ک اینارو گفتم.

چشم هرچی شما بگین🙂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما زیاد حساس نشو مامان شی میفهمی چقد سخته بچه ها اینقد شیطونن هرچقدر بهشون برسی باز کثیف می ...

آرایشگاه ک میشه میشه ناخون گرفت میشه لباس تمیز بپوشه نمیشه یعنی؟

حق داری گناه دارن ما یه فامیل داریم طلاق گرفته دوباره ازدواج کرد زن گف بچت و من نگه نمیدارم اونم فرستادش پیش مامانش الان بچه نه لباس خوب میپوشه نه غذا درست و حسابی میخوره حتی دفتر و خودکار خوبم نمیخرن براش مامانشم نمیاد پیشش الانم بردن بچه رو تو روستا .....اگ بچه دارین مواظبش باشین 😔😔😔

یه روز خوب میاد که شب قبلش من دیگه کنارت نیسم :) 💔
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز