2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

158 بازدید | 16 پست

سلام.

بچه من ۱۷ روزه دنیا اومده. از روز سوم فهمیدیم زردی داره. دو روز زیر دستگاه گذاشتیم یه کم کمتر شد. ترنجبین و عناب و این چیزا هم به پیشنهاد خیلیا بهش دادیم ولی خیلی کم میاد پایین. پای بچه‌م سوراخ سوراخ شده اینقد که ازش خون گرفتن. الان روی ۱۰ هست. پوست صورتش و چشماش زرده. اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد خونمون بچه رو ببینه. 

قطره بیلی ناستر رو دکترش اجازه نداد بهش بدیم. گفت اسهال اوضاع بچه رو بدتر میکنه. دکتر میگه اگه تا هفته آینده پایین نیومد باید دو تا سه روز شیر خودمو بهش ندم. و شیر خشک بخوره. اون موقع هم احتمال اینکه سینه خودمو نگیره خیلی زیاده. کسی تا حالا تجربه داشته؟؟ چیکار کنم که حداقل بعداز دوسه روز سینه خودمو هم بگیره. چون خیلی شرایط شیرخشک خریدن رو نداریم.. خیلی سخته

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای زردی نوزاد، توی طب سنتی، حجامت خاص وجود داره. فکر میکنم یه کوچولو پشت گوش نوزاد حجامت میکنن زردیش خوب میشه. البته اطلاعاتم در این زمینه فقط در حد شنیده‌هاست. شما اگر دکتر طب سنتی میشناسید ازش بپرسید.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

اما قطره بهش بده  زردی با مدفوع دفع میشه.  ندادی ترنجبین  بده مرتب. اونم باعث میشه شکم کارکنه تندتند تا دفع بشه.    من از یکی شنیدم خراش میدن کمی لاله گوش بچه زردیش میره البته باید پیش اون کسی که حجامت میکنه بری. 

وای من تو طول بارداری انقد از زردی میترسیدم که دو ماه آخر اصلا گرمیجات نخوردم بعد زایمان هم تا ۴ روز گرمیجات نخوردم بعد بردم چکاپ و خیالم از سلامت راحت شد خوردم همه چی

شیر خشک رو با شیشه بهش نده. با سرنگ یا قاشق بده. بعدم بچه ها تا سه چهار ماهگی کمتر پیش بیاد شیر مادر رو رها کنن. حتما در روز دو سه وعده ، هر بار حدود 30 سی سی شیر خشک بده، شیر خودت رو هم لا به لاش بده. یکی در میون. خودت هم ترنجبین بخور.

تیکر یک سالگی پسر دومم...