2789
عنوان

خيانت.

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برداشت شب گفت نگار عشقه

ي هفته پيش هم همين جا بوده اسم پسرش اينه اما اسم پسرش اشتباه گفته اما اسم شوهرشو درست گفت

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

جدي؟

نه عزیزم وقتی مطمئن نیستی چرا میخوای زندگیشونو بهم بریزی؟؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

عزیزم این حرفت بوی خون میده پای شوهر خودتم گیره عاقلانه کار انجام بده اول مطمئن شو بهش اخطار بده تهدیدش کن که بفهمه حواست به زندگیت و شوهرت هست بعدا پای شوهرشو بکش وسط

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
هیچ وقت تا از چیزی مطمئن نشدی هیچ کاری نکن...شاید حدس و شکتون اشتباه باشه،بعد این وسط سرنوشت  ز ...

از عكساشوهرش مشخصه ازون بي عرضه ها

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

خب از شوهرت نپرسیدی ماجرای اون پیام چیه؟

هركاركردم نگفت

به نظر منم نگو اگه دوباره چیزی دیدی بگو .به قول اون دوست عزیز شوهرت باید اخلاقش دریت شه وگرنه این نشد یکی دیگه یه چیز دیگه هم هست الان که شوهرت خوبه سعی کن بهش فک نکنی یا پیش شوهرت به روی خودت نیار اخه اینجوری بیشتر میره اون سمت

دلتون بی غم🌹
به نظر منم نگو اگه دوباره چیزی دیدی بگو .به قول اون دوست عزیز شوهرت باید اخلاقش دریت شه وگرنه این نش ...

الان خوبه

راس ميگي نبايد حساس بشم

دور و زمونه خيلي خراب شده بايدچيكاركنيم؟

از عكساشوهرش مشخصه ازون بي عرضه ها

فقط از روی عکس میفهمی که بی عرضس؟شوخی میکنی دیگه؟......باشوهرت حرف بزن،اگه حدست درست بود با اون خانوم قرار بزار و تهدیش کن و پای حیثیتشو وسط بکش اگه اینا جواب نداد در وهله آخر شوهرشو در جریان بزار

ینی تو مستی گفته بهت نگار عشقه 🤤🤤

اره

فقط از روی عکس میفهمی که بی عرضس؟شوخی میکنی دیگه؟......باشوهرت حرف بزن،اگه حدست درست بود با اون خانو ...

ميدوني قضيه مال سالهاپيشه اما يادش ميفتم عكسادختره ميبينم عصبي ميشم ك چرا اونموقع كاري نكردم

ميدوني قضيه مال سالهاپيشه اما يادش ميفتم عكسادختره ميبينم عصبي ميشم ك چرا اونموقع كاري نكردم

منم داشتم همچین موضوعی رو با شوهرم اخرش مثل راز موندو واقعیتو نگفت ولی خب فک میکنم. پا پیچشون که بشی بدتره روشون باز میشه

دلتون بی غم🌹