2789
عنوان

خيانت.

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 40 پست
ميدوني قضيه مال سالهاپيشه اما يادش ميفتم عكسادختره ميبينم عصبي ميشم ك چرا اونموقع كاري نكردم

گذشته بزار تو همون گذشته خودش بمونه... کاری نکن که حال و آیندتو درگیر کنه....شوهر و زندگیتون سفت بچسب و همیشه در نظر داشته باش خونه خراب کن ها در کمینن و منتظرن که یه لحظه تو زندگیت رها کنی و حواست به شوهرت نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گذشته بزار تو همون گذشته خودش بمونه... کاری نکن که حال و آیندتو درگیر کنه....شوهر و زندگیتون سفت بچس ...

اره بخدا شوهر رو اين روزا  يك ثانيه هم نميشه بزاريوبري

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ميدوني قضيه مال سالهاپيشه اما يادش ميفتم عكسادختره ميبينم عصبي ميشم ك چرا اونموقع كاري نكردم

شاید اون دیگه فراموش کرده باشه اما یادآوری دوباره تو اونم به فکر ببره و دوباره درگیر گذشته بشه.....به دلت بد راه نده و به خدا توکل کن،

بیخیالش شو 

قضیه که گذشته باید بیخیالش شی 

بیشتر حواست به شوهر خودت جمع کن و مراقبش باش

عزیزم شاید صحبتی کردن ک اصلا خیانت نبوده قضاوت نکن شاید پیام تو باعث بشه شوهر نگار ازارش بده

یا شاید اصلا نگار مقصر نباشه زبونم لال شاید شوهر شما توی اون دوران عقد ب ایشون پیام داده بعد ایشونم مثلا پرسیده چرا قهر کردین چرا از من اینو میخوای چرا اینو میگی...خلاصه تو ک نمیدونی قضاوت نکن

یا اصلا شاید همسرت میخواسته باهات اشتی کنه و از این خانوم کمک گرفته ک مثلا خانومم قهره توضیح داده کمک خواسته راه حل خواسته مشورت خواسته اونم مثلا زده چرا قهر کردین یا چرا اشتی نمیکنی از این حرفا
بنظرم پیام دادن تو عواقب خیلی بدی داره نکن اینکارو

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
گذشته بزار تو همون گذشته خودش بمونه... کاری نکن که حال و آیندتو درگیر کنه....شوهر و زندگیتون سفت بچس ...

میدوتی میگن حتی اگه تمیز ترین بغچه ها رو هم زیرو رو کنی توشون کرم پیدا میشه واسه همین نباید گذشته یکی رو زیرو رو کرد حالا درسته اون موقع همسر شما بود ولی حالا که گذشته شماهم ولش کن الان که خداروشکر خوبین

دلتون بی غم🌹

اوه بعد سالها پیش الان یادت افتاده؟الان هر کاری ام کنی کسی باور نمیکنه باید همون لحظه میگرفتیش الانم خودتو درگیر نکن بچسب به زندگیت اگه یه بار دیکه دیدی بد نگات میکنه بهش بگو شوهرم همه چیو گفته ها چشاتو درویش کن مطمئنم زرتی میره به شوهرت پیام میده که چرا گفتی 

من جای شما بودم ن ب شوهرم دیگه چیزی میکفتم ن ب شوهرش .زنه رو پیدا میکردمو میگفتم منو نشناختی با دم شیر بازی نکن .بدجور پای ابروت ایستادم .هرچی پرسید چیو کجا بگو خودت میفهمی چی میگم .اینجوری هم نمیفهمن تو تا چ حد میدونی و میترسن .هم زنه کلاه خودشو قاضی میکنه .چون اگه ب شوهرت بگی ی موقع روش تو روت باز بشه یا اصن چیزی نباشه و زندگیت بریزه ب هم .ب شوهر اون بگی قضیه ناموسی میشه.پس گدش زنه رو تاب بده