2777
2789
عنوان

تجربیات لاغری خود را بیاین بگین

296 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

میخوام وزن کم کنم لطفا بیاین راهنمایی کنید چطور میتونم وزن کم کنم و اشتهام را کم کنم و سوخت و ساز بدنم را بالا ببرم 

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرادی ک طبع بلغم دارن باید اول طبع رو گرم کنن تا بتونن لاغر بشن وگرنه فقط سایز کم میکنن وزن کم نمیک ...

واقعا راست گفتی من کمم میخورم ولی وزنم کم نمیشه چون بیشتر وقتا یبث هستم. چطور عزیزم باید طبعمو عوض کنم اگه راه کار داری بگو لطفا 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
واقعا راست گفتی من کمم میخورم ولی وزنم کم نمیشه چون بیشتر وقتا یبث هستم. چطور عزیزم باید طبعمو عوض ک ...

یبوست رواول درمان کن مخلول قدومه واسفرزه ازهرکدوم ی قاشق و سه تا تیکه صمغ عربی رو تو چهارتا لیوان ابجوش قاطی کن هم بزن تا لعاب بده صب ناشتا واخر شب یک لیوان ازاش بخور همراه عسل بعددوروز دوباره درس کن.لاغری هم بابونه زنجبیل دارچین روزی یک دفعه دم کن باعسل بخود.شبی یک ق مربا اسفندی ک یک بار اب زدی بجز ایام قاعدگی بخور فقط جویده نشه

من آن گلبرگ مغرورم......

سلام بهترین کار رژیمه، درست و علمی، عزیزم، برای هر کاری باید به اهلش مراجعه کنیم، یعنی افرادی که وقت و عمر گذاشتن و رفتم درسشو خوندن، من چند وقت پیش از یه دکتر تغذیه ی خوب رژیم گرفتم،. خدا رو شکر خیلی راضی بودم، اونقدر که به همه معرفی اش می کنم، خداییش خیلی اصولی کار می کنه و با انصافه  قیمتشم نسبت به جاهای دیگه خیلی خوبه 

لینک کانالشو برات میذارم می تونی پیام بدی،. منم آنلاین رژیم گرفتم 👇

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی
برای دریافت انواع رژیم‌های کاهش وزن، افزایش وزن  ،تناسب اندام، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و  ...  به آیدی زیر پیام دهید:

Drzahrab@
آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

قند و شیرینی و چربی رو کلا حذف کنید برنج و ماکارونی و نون رو کمتر بخورید و نون رو جو یا سنگک مصرف کنید  روزی نیم ساعت الی یک ساعت پیاده خیار و کاهو و کلم به جای میوه بخورید  ماهی ۴ کیلو راحت کم میکنید . 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖
یبوست رواول درمان کن مخلول قدومه واسفرزه ازهرکدوم ی قاشق و سه تا تیکه صمغ عربی رو تو چهارتا لیوان اب ...

ممنون ازت اینایی که گفتی برای شیردهی ضرر نداره

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
افرادی ک طبع بلغم دارن باید اول طبع رو گرم کنن تا بتونن لاغر بشن وگرنه فقط سایز کم میکنن وزن کم نمیک ...

دقیقا عزیزم واقعا حرف شما درسته

سلام بهترین کار رژیمه، درست و علمی، عزیزم، برای هر کاری باید به اهلش مراجعه کنیم، یعنی افرادی که وقت ...

رژیم خیلی  خوبه ولی چون من سرکار میرم یکم پیش رفتن از روی رژیم واسم سخته