2777
2789

سوال منم هس ولی خیلی ورزش سنگینیه هوازی کارکنی خیلی خوبه واسه لاغری

ایروبیک هم میگن خوبه

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنازی ماهیچه هارو سفت میکنه.شما اول باید بری چربیسوزی یا ایروبیک بعدش که لاغر شدی احساس میکنی بعضی جاهات شل شده اونوقت میری بدنسازی تا سفت بشه و فرم بگیره.خودم تجربه کردم که میگم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
بدنسازی رو شنیدم میگن بدنو سفت میکنه دیگه لاغر نمیشی ایروبیکم زیاد کار کردم ولی تازگیا شنیدم میگن ز ...

وای من بدنسازی کار کردم انقدددددر لاغر شدددددم اما ول کردم دوماه اول دوباره چاق شدم برو حتما عالیه

هوازی کالری میسوزونه و خوب لاغر میکنه بدنسازی عضله و همزمان خوش فرم میکنه میشه یه ترکیب عالی 

من قصد دلشتم  بعد ماه رمضون یعنی از دیروز برم  ولی مامانم اینا رفتن شمال باید بیاد که پسرمو بسپارم بهش بتونم برم باشگاه 

اره درسته ولی یه سریا از همون اول میرن بدنسازی 

والا مربی ما میگفت اول لاغر کن بعد بیا فرم دهی.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
منم همینو شنیدم همه جا 

پس حتما انجام ان شالله نتیجه ی عالی میگیری

از ایروبیک بهتره؟؟

من خودم چون‌ایروبیک رقص بود نرفتم و...اما اندامم اصولی لاغر میشد با بدنسازی 

ب مربیت بگو میخوام‌وزن کم کنم و عضله بسازم بهت میگ چکار کن و برنامه مینویسه برات مربی من مثلاااروزی بیست دقیقه کار با تردمیل میداد تا چربی سوزی کتم بقیه ساعات هم عضله سازی و...

هوازی کالری میسوزونه و خوب لاغر میکنه بدنسازی عضله و همزمان خوش فرم میکنه میشه یه ترکیب عالی  ...

منم تصمیم دارم تابستونو لاغر کنم هم رژیم بگیرم هم ورزش کنم ولی ورزشو نمیدونم چه ورزشی یکمم راستش تنبلم سخته ورزش کردن برام