2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 31 پست
یا بیخیال شو یاام برو بگو ..عذاب دادن نمیخواد که

حس میکنم اگه بگم دربیاد بگه لیاقت نداری احترام خانواده ات نگه میدارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی کسی دستشو دراز میکنه بی ادبیه اگه باهاش دست ندی کلا به نظر من دست دادن نشونه ادبه و هیچ مشکل ...

من گیر نیستم ولی وقتی همسرم بهم اجازه اینکار نمیده طبیعیه منم خوشم نیاد خودش اینکار کنه و ناراحت شم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب وقتی کسی دستشو دراز میکنه بی ادبیه اگه باهاش دست ندی کلا به نظر من دست دادن نشونه ادبه و هیچ مشکل ...

خب توی جامعه ما همچین چیزی جا نیفته و خانوماهم به طبع حساس ان ...

چه ربطی داره .. بگو همچین چیزی ذهن منو درگیر کرده گفتم باهات درمیون بذارم بهتر باشه 

اخه میگه من به خاطر تو بع فامیلات احترام میذارم این زنه هم فامیل نزدیک خودمه

منم مثل تو وقتی چیزی اذیت کنه خودخوری میکنم خیلی عادت بدیه با صادقت برو دردتو بگو توقع نداشته باش نگ ...

باید همین کارام بکنم اخه دارم بدخلقی میکنم اونم کلافه کردم

تو باید گوش اون زنه رو بپیچونی که میاد به همسرت دست میده والا😂😂😂

من که بهش گفتم ما توافق داریم دست ندیم چون همسرم برا من مخالفه طبیعیه منم برا اون ناراحت شم اونم گف حق با توهس من نمیدونستم

پس چته تو دختر😐فردا بگو و خلاص  کشش نده

یه حسی میگه بهم چیزی به شوهرم نگم الکی رو دنده چپ نندازمش ولی یه حس قوی تر میگه بگو و خودت راحت کن تو دلت نذار ...😂😂

اخرش عصبی شد گف نمیدونم چه گهی خوردم که به گوزت بر خورده😂

واییییییی😄😄😄 خیلی جمله کاربردی بود مرسی ک یادم دادی والا خو مردا تو این موارد خنگن زود ب  زود عصبانی نشو تکراری میشه واسش 

مادر بزرگ من خیلییییی مقید و حساسه و اعتقادی و حجابیییی سر سخت ولی یبار تو یه مراسمی بودیم داماد دستشو اورد جلو به همه دست بده مادر بزرگم اول از همه دست داد منم مرده بودم از خنده   حواسش نبوده بابا سخت نگیر