اگ یه زن نامحرم تو جمع به شوهرتون دست بده اونم دست بگیره بعد من میبینم همه دارن میخندن میپرسم چی شده شوهرم میگه هیچی واکنشتون چیه ... شوهرم 25زنه 35سالشه...حالا به روش بیارم که من در جریانم ؟؟خودش هنوز چیزی نگفته ول از دیشب باهاش سنگین شدم دهزاریش افتاد فک کنم شاید هم نیوفتاده نمیدونم اخه هی میپرسید چی شد تو یهو اینجوری پکر شدی
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
خیلی واضح بهش بگو ک خوشت میاد ۲حالت داره ی سری واقعا مرض دارن میدونن حساسی تا الان دست نمیدادن حالا دسشون دراز شده ی سری نه کلا خانواده همسراشون اینجورن من دستع دومم اما خب زن عموهاش یا فامیلاش سعی میکنن اینکارو بخاطرم نکنن
هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بعضی ها دست دادن به نامحرم و بد نمیدونن.شاید اون خانم هم همین جور بوده.شوهرتون هم به شما نگفته نخواسته ناراحتتون کنه.به نظرم تو یه شرایط اروم و دوستانه بهش بگو متوجه شدی و از این کار ناراحتی
درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد