2777
2789

ما یه همسایه داریم خییییلی خوب میشن بعد ی روزایی سرد سلام میکنن تحویل نمیگیرن هیچ وقت نمی فهمم فازشون چیه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

میرم تو اتاق میام بیرون رفتار شوهرم ۱۸۰ درجه عوض میشه

گه گاهی این اتفاق میوفته و هرگز نفهمیدم چرا

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا یکی از اشناهامون وقتی خودش بخواد حرف بزنه تند تند پیام میده انلاینه ولی وقتی من بخوام باهاش بحرفم دیگه تا دو روز سین نمیکنه در صورتیکه دو تیک میخوره ک نتش روشنه ها

یکی از زنای فامیلمونم خون شوهرشو تو شیشه کرده و شوهره تقاضای طلاق داده به زنه. حالا زنه پیشنهاد داده که یه ضمانت مثل خونه ای چیزی برام بخر تا برگردم به زندگیم!!!!! 

اثن نمیفهمه که مرده نمیخوادش 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
میرم تو اتاق میام بیرون رفتار شوهرم ۱۸۰ درجه عوض میشه گه گاهی این اتفاق میوفته و هرگز نفهمیدم چرا

ی بار بپرس خب منم کنجکاو شدم😂

یه زن داداشم البته غیبت نباشه پیش خودشم میگم از وقتی بیدار میشه تا یک ظهر باکسی حرف نمیزنه دقیقا یک به بعد حالش خوبه

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
ی بار بپرس خب منم کنجکاو شدم😂

میپرسم میگه چیزیم نیس

اما ۱۸۰ درجه عوض میشه 

یکی از زنای فامیلمونم خون شوهرشو تو شیشه کرده و شوهره تقاضای طلاق داده به زنه. حالا زنه پیشنهاد داده ...

خیلی باحال بود😂