2777
2789
عنوان

کدوم بیمارستان به دنیا اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 96 پست

مامان من میگه ساعت یک شب داشتم اوشین می دیدم یهو دیدم کمرم درد گرفت پاشدم یهویی کیسه ابم پاره شد بابام هم رفته پی ماشین ولی چون همه جا یخبندان بود یه نیسان پیدا میکنه و با نیسان مامانم میره بیمارستان طالقانی تبریز و من روز هفده دی به دنیا میام

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم و همسرم هر دو کسرای کرج مادرم دردش میگیره اما دکتر میگه شکمت بزرگه طبیعی نه سزارین ک سزارین میکنن من ب دنیا میام با وزن 4 کیلو نیم 

همسرم چون فرزند اول بوده و بیمه داشتن مادرش موقع دردش میره و اونم کسری بدنیا میاد 

همزمان من 5 تا از فامیلامون هم اونجا بدنیا اومدن همه هم تو دو روز تو یه اتاق هم فامیل بستری بودن😆😆😆

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
من حال ندارم تعریف کنم البته دقیق یادم نمیمونه متاسفانه انگار آلزایمر گرفتم فقط بیمارستان فرح تو خ ...

الان خوبی چند سالته

ابجوش کجا بود

جسته ات ریزه یا درشته

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

منم مامانم میگف  خواهر برادرم تو بیمارستان دنیا اومدن میگه نیسان بود منظورش وسط اردیبهشت هس 

میگه بابات کارمند بود صبح ساعت 7 بابات رفت سرکار 

ساعت 8 من دردم گرفت وتو زیرزمین خونمون بدنیا اومدی یه دختر سفید مثل برف

مامانم خیلی دوسم داشت از همون اول

من از قیدت نمیخواهم رهایی

یک نصف شب تو بیمارستان ولیعصر 

مامانم تعریف میکنه میگه وقتی سر من باردار بوده ترن هوایی پارک ارمو تو ۶ ماهگی سوار شده بوده 

واقعاااا درتعجبم فکرشو کنید چجوری اونموقع گراشتن زن باردار سوار بشه ازونورم مادرم چه فکری کرده که خواسته سوار بشه 

والااا حاملگیا هم حاملگی قدیمیاااا یپا هنرمند بودن بخدااا

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
من حال ندارم تعریف کنم البته دقیق یادم نمیمونه متاسفانه انگار آلزایمر گرفتم فقط بیمارستان فرح تو خ ...

اره الان اسمش شهید اکبرآبادی😃

اصلا مخصوص بچه های نارسه ماشالله از نظر دم و دستگاه مجهزه دخترمنم ۱۱ روز تو دستگاه موند

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

بیمارستان عسلیان خرم آباد

۲۸اسفند اومدم بدنیا معلومه داشتن چیکار میکردن

ولی همیشه میگه همه ی پرستارا ب همدیگه میگفتن ی دختری اومده ب دنیا برید ببینیدش میگه همه از همه ی بخشا اومدن دیدنت اینقدر بغلت میکردن میگفتن چقد نازه این دختر.بابامم میگه وقتی اومدم بیمارستان گفتم بچه ام چی بود؟(آخه مامانم اصلا سونو نمی‌رفته برا جنسیت  برای چیزای دیگه میرفتم ولی میگفتن جنسیتو نگو واسه همه بچه ها همینطور بوده ک یدفعه ک اومدیم بدنیا بفهمه)بعد میگه پرستاره ناراحت بوده هی نمیگفته هی گفتم چیه بچه ام؟با ناراحتی گفته دختره گفت گفتم خو من دوتا پسر دارم از خدامه ک دختره چرا باناراحتی میگی بعد ب همه ی پرستارای اون بخش هم شیرینی داده هم پول .کل محلمونم شیرینی داده😊

عه چه جالب 😀خوبی همزادم  منم 20 دی دنیا اومدم و مامانم میگه برف بوده

عههه چه باحال بالاخره منم همزادمو پیدا کردمم😍😍😆😆

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
2790
2778
2791
2779
2792