2777
2789
عنوان

کدوم بیمارستان به دنیا اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 96 پست

عه چه جالب 😀خوبی همزادم 

منم 20 دی دنیا اومدم و مامانم میگه برف بوده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من بیمارستان خصوصی بودم 

چون روز بدنیا اومدنم روز کارمند تو هفته دولت بوده پول بیمارستان نگرفتن از بابا مامانم 😝😁

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران بیمارستان شریعتی ساعت پنج صبح 

مامانم پیاده رفته تا بیمارستان ، زاییده ، پیاده برگشته 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من مامانم من به دنیا اومدنی داشته تو درست کردن رب به مامان بزرگم کمک کرده دردش میگیره داییم میبردش بیمارستان یادگار امام منم به دنیا میام بابام ماموریت بود یه هفته بعد اومد منو دید

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

خوشحالم ک باعث نشدم مامانم بخیه بخوره  

از بس آدم باشخصیتی بودم از همون اول

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چه عجول بودی

اره عجله داشتم سریع بپرم بیرون برف بازی کنم حالا من تو اون سرما به دنیا اومدم نامزدم برعکس من وسط تابستون تو افتاب داغ و سوزان ۱۵مرداد😂😂😂😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من تهران نیسم ماماتم یا خلیج فارس یا لیلا به دنیا اورده میگه وقتی به دنیا اومدی انگا دوتا هلو رو لپات بود. میگع کل بیمارستان رو سرت گزاشتی انقدر جیغ و گریه کردی😂😂😂

من بیمارستان فرح بدنیااومدم منم دخترمو همون بیمارستان بدنیااوردم😃😃😎😃😃

من حال ندارم تعریف کنم

البته دقیق یادم نمیمونه متاسفانه انگار آلزایمر گرفتم

فقط بیمارستان فرح تو خیابون مولوی دنیا اومدم

شهید اکبرآبادی فعلی

همینشو میدونم که مامانم آب جوش میریزه رو شکمش و من ۶ ماه و ۱۵ روزم بود دنیا اومدم و ۱۵ روزم تو دستگاه موندم

من بچه بودم که مامانم به رحمت خدا رفت ومیدونم که بابام خیلی بچه میخواسته وچون بیماری داشته باردار نمیشده من بچه ۵ ام بودم وقتی فهمیده حامله هست خوشحال شده بعد از ۴سال خدا منو داده بود بهشون فقط بابام خدابیامرز پسری بوده وقتی فهمیده دخترم گفته بوده اینا دختر زا هستن حالا دوتا پسر ودوتا دختر قبل من بوده هااا

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من یک شب بارونی اونم شب جمعه 😅 اونم شب ولادت یکی از ائمه تو بیمارستان سینا مشهد بدنیا اومدم

به به😃😃😍😍

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
2790
2778
2791
2779
2792