2777
2789
عنوان

کدوم بیمارستان به دنیا اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 96 پست
سود ۲۷ساله کجا بود؟؟ یه فاتحه برا پوله بخون 😂

خب ۲۷ سالمه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
بخداااا دقیقاااا همینه که میگی بعضی موقعهااا میگم اینقد نکردم یبارم میخوام کارای خونه خودمو انجامشون ...

😂😂😂اون دیگه خیلی لوسه و نازک نارنجی کار کنه چی میشه 

مادر شوهر من میگه من از ۹سالگی کار میکردم و فرش میبافتم بخدا الان بری ببین چن کیلووو سبزیو پاک میکنه سرخش میکنه کارای خونه رو اونجام میده یه سوپر مارکت کوچیکم  دارن از قدیم بوده اون رو هم اداره میکنع دختراش میگن ما نزدیک ۱۷-۱۸ساله عروسی کردیم هنوز سبزی قرممون رو مامانم میده بهمون باز میبینی بنده خدا شبم میاد شامشو میزاره کاراشو میکنه بد میخوابه 

من پیش خودم میگم وای من اگه جای اون باشم همون جا شب غش میکنم از خستگی ولی بازم سحر خیزه صب زود بیداره بچه اول مامانم با بچه اخر اون همسن😑

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂اون دیگه خیلی لوسه و نازک نارنجی کار کنه چی میشه  مادر شوهر من میگه من از ۹سالگی کار میک ...

واااای شیرزن که میگن ایناااا خدا عاقبت مارو ختم بخیر کنه ماتاچندسالگی عمر میکنیم باچه کیفیتی نمیدونم والااا توکل بخدااا

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
واااای شیرزن که میگن ایناااا خدا عاقبت مارو ختم بخیر کنه ماتاچندسالگی عمر میکنیم باچه کیفیتی نمیدونم ...

اره والا 😑😑فقد بخورو بخوابیم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
چند بار از جلوش رد شدم خیلی خیلی دوست دارم برم داخلش ببینم ببینم کجا دنیا اومدم گرچه الان فکر نمی ...

داخلش یه ساختمون جدید زدن 

ولی ساختمون قدیمی هنوز هست همون شکلی و بیماران رو واسه اتاق زایمان اونجا آماده میکنن

من یه شب تو ساختمون قدیمی بستری شدم بعد فرداش انتقال دادن اتاق عمل و بعد تو ساختمون جدید بستری شدم

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

2790
2778
2791
2779
2792