2777
2789
عنوان

شماها هر چند وقت آرايشگاه ميرين؟؟؟

1034 بازدید | 73 پست

چقدر به خودتون ميرسين

من چون ابروم تاتو هس هيچ وقت برا اصلاح نميرم خودم مرتب ميكنم صورتمم ژيلت يا فنر ميندازم رشد موهام هم معموليه 

شايد هر دو سه سال ي بار برم موهامو كوتاه كنم ي مدل بدم

شوهرم رنگ روشن نميخواد چون ي بار زدم مثل ماست شدم 

واسه همين خودم هر چند ماه ي بار رنگ بادمجونى يا شرابي ميزنم ميرم حموم مثل شامپو ميزنم خوب هم ميشه

اپيلاسيون هم ي بار رفتم ديدم رشد موهام كم نشد

خودم با موبر سنتى يا ژيلت ميزنم

اخه بجه كوچيك دارم سختمه بخوام برم ارايشكاه نميدونم شايد هم اين بهانه هست و من به خودم نميرسم

معمولا مرتبم ولي نسبت به بقيه حس ميكنم املم😐😐😐😐

وضع مالي شوهرم هم بد نيس يعنى اكر بكم برا زيبايي پول ميخوام نه نميگه ولي اخه نيازى نميبينم

اها راستى ليزر ميخواستم برم باز به دلايل خودم نرفتم اينكه تاثير داشته باشه خجالت ميكشم و ..بچه ه😐😐😐

من بچه دارم ولی هر ماه میرم ارایشگاه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون اين طبيعيه كه چون نيازى نميبينم نرم يا بعنوان يك زن بايد برم

من ۲سال و نیم ازدواج کردم اصلا ارایشگاه نرفتم خودم بلدم اصلاح ابرو .موهامم دوستم خونه رنگ‌میکنه اگه بخوام.اصن قیمتا رو نمیدونم دیگ 

فراموشی کیمیاست

من کلاصورتم کاری نداره

ابروهام ازخودمه وبرنمیدارم

صورتمواصلاح نمیکنم

براموهام سالی یبار یادوسال یبارمیرم کوتاه میکنم

اگه رنگ موی خاصی مثل هایلایت وایناباشه هم آرایشگاه میرم که اونم معمولادوسال یباره...چون موهام طاقت رنگ واینانداره

براعروسی وایناهم فقط موی باز که خودم سشوارمیکشم

کارناخن وایناهم ندارم...چون نمازمیخونم

کلاکاری باآرایشگاه ندارم...

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
۱۲ساله نرفتم،از عروسیم😐😐😐😐😐😐😐😐😐 چون خودم آرایشگرم😆😆😆😆😆😆

بابا دمت گرمممم

خوب

خويد مانتو اينارو حطور

اخه من يكم خياطي بلدم

بعد معمولا خودم ميدوزم

واقعا كاراي بازار به دلم نيس

يا بايد خداتومن پول بدم كه خوب با مبلغ كمتر خودم ميدوزم

اينم بعنى املم

😐

من خودم آرایشگرم و بیشترمشتریام بجه دارن اتفاقا باید بیشتربه خودتکن برسین ونذارین بعدبچه داری رویتون عوص شه.مرداباید بدونن یه سری هزینه ها لازمه،اون ژیلت که ب صورتت میندازی تومرورزمان پوستتوخراب میکنه و شفافیا پوستومیگیره چون تقریبا یه لایه شفاع روپوستوبرمیداره ژیلت

دخترم،منو بابایی عاشقتیم❤❤❤