2777
2789
عنوان

بارداری

200 بازدید | 58 پست

دوستا برام دعا کنید این ماه منم مامان بشم الان 7 ماهه منتظرم.امشب خبر بارداری یکی از اشنا هارو شنیدم خیلی خوشحال شدم واسه اون اما دلم برایه خودم گرفت که 7 ماهه منتظرم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالا خدا هر چ زودتر بهت یه نی نی سالم و صالح بده منم یک سال و سه ماهه منتظرم 😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
انشالاه میشی 7ماه چیه من 6ساله منتظرم سقط کردم دنیا برام تموم.شده بود الان دوباره دارم ب زندگی برمیگ ...

چ جوری تحمل میکنید ب خدا واسه من با اینکه یک سال و نیم گذشته ولی ب جای آروم شدن رفته رفته دارم بدتر میشم زبونم لال بشه ولی دیگه از همه ناامید شدم هر چقدرم ک نذر کردم بی نتیجه بود😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
چ جوری تحمل میکنید ب خدا واسه من با اینکه یک سال و نیم گذشته ولی ب جای آروم شدن رفته رفته دارم بدتر ...

منم اوایل اینجور بودم میگفتم من اگ گثل فلانی باشم خودمو اویزون.میکنم و فلان و فلان .ولی رفته رفته دیدم خودم موندم توش 3بارباردارشدم سقط شدن دکترا دلیلشو نمیفهمن لعنتی

چ جوری تحمل میکنید ب خدا واسه من با اینکه یک سال و نیم گذشته ولی ب جای آروم شدن رفته رفته دارم بدتر ...

همیشه امیدتون به خدا باشه جاریه من بعد از 18 سال خدا بهش یه پسر داد دوسال بعدش خدا بهش یه دخترم داد

این انتظار ادمو میکشه.بدتر از همه استرسش ادمو نابود میکنه

همون استرس تاثیر زیادی تو ناباروری داره ولی من نمیتونم یه روز بدون استرس زندگی کنم چصدر بی بی چک منفی دیدم و گریه کردم حتی اشک شوهرمم درآوردم واقعا زندگی رو ب خودمون خیلی سخت کردم

همون استرس تاثیر زیادی تو ناباروری داره ولی من نمیتونم یه روز بدون استرس زندگی کنم چصدر بی بی چک منف ...

دقیقا منم هر ماه با کلی ذوق بی بی چک میگیرم ولی وقتی یه خط میشه کلا اشتیاقمو از دست میدم.این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم منتظرم ببینم نتیجه چی میشه