2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 58 پست
منم اوایل اینجور بودم میگفتم من اگ گثل فلانی باشم خودمو اویزون.میکنم و فلان و فلان .ولی رفته رفته دی ...

واسه منم پوچ بوده و بعد اون دیگه باردار نشدم ولی احساس میکنم این ماهم باردار بودم و مثل قبلی پوچ بوده خیلی میترسم😭😭

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
ان شالله برا منم دعا کنید

انشالله عزیزم امیدوارم که ماه پیش رو حاجتتو بگیری وباردار باشی...اللهم صل الله محمدوآل محمد..اللهم صل الله محمدوآل محمد....اللهم صل الله محمدوآل محمدصلوات هارابرات نوشتم که هرکی خوند برات بفرسته انشالله که نینیت به زودی زودبیاد بغلت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاءالله همه منتظرا دامنشون سبز شه 

منم سه ساله منتظرم 

هر کی بعد من ازدواج کرد الان بچه داره و اوناییم بچه داشتن الان بچه دومشونو باردارن 

ان شاءالله خدا این ماه به هممون نگاه کنه

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
دقیقا منم هر ماه با کلی ذوق بی بی چک میگیرم ولی وقتی یه خط میشه کلا اشتیاقمو از دست میدم.این ماه از ...

ایشالا ک نتیجه میگیری عزیزم من با این ماه دومین ماهی ک دارم از قرص و آمپول استفاده میکنم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
ایشالا ک نتیجه میگیری عزیزم من با این ماه دومین ماهی ک دارم از قرص و آمپول استفاده میکنم

منم 3 ماه پیش فولیک اسید رو شرو کردم 1 ماهم هست متفورمین میخورم.هر روزم 1 لیوان عرق رازیانه میخورم

خیلی سخته مخصوصا که خبر بارداریه یکیو میشنوی به کل بهم میریزه ادم

عزیزم انشالله به زودی خبربارداری خودتو بدی....امیدوارم که ایندفعه نوبت تو باشه زنگ بزنی به خانوادت بگی مامان باردارم....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز