2777
2789
عنوان

حق با كيه؟

179 بازدید | 28 پست

سلام خانوماى گل ،شبتون بخير،خانوما من يه سوالى دارم،من شاغلم خودمم درآمد دارم بيشتر سعى ميكنم احتياجاى خودمو خودم تامين كنم حتى خريد خونه رو هم ميكنم هميشه از دست همسرمم ميگيرم يعنى اگر پول لازم داشت حتما بهش ميدم،الان چند ماهه حقوقمو همشو قسط و خرج خونه و كمك به همسرم خرج ميكنم،آخه تازه هم خونه خريديم ديگه چاره نيس،ساعت٧ميرم سركار تا عصر اما همسرم ساعت١١اينا تازه پا ميشه ميره مغازه كارشم سخت نيس ميتونه شغل دومم داشته باشه اما هيچوقت ميل نميده،منم سر خونه خريدن كل طلاهامو فروختم الا يه مدال كه سر عروسى همسرم بهم كادو داده بود اينم گفتم حيفه يادگاريه نفروشم!امروز شوهرم گفت پول لازمم دارى بدى؟گفتم والا حساب مخفى ندارم كه من ميدونى كه هرچى ميگيرم چطور خرج ميكنم،گفت روم نميشه اما اون يه تيكه طلاتو بده بفروشم،منم دلم نيومد گفتم نه اينو ديگه بذار بمونه ببخشيد شرمنده البته من سركار بودم اينارو اس ميداد منم خيلى مودب پيام دادم اصلا جوابمو نداد ديگه عصر اضافه كار بودم اصلا زنگ نزد كه كجايي درومدم خودم زنگ زدم قشنگ احوال پرسى كردم گفت چطور سراغ منو نميگيرى برگشته ميگه سرم شلوغ بود اومدم ديدم افقى جلو تلويزيونه اصلا همچين خودشو گرفته يه كلامم باهام حرف نزد الانم پاشد رفت باشگاه !!!موندم واقعا من كار بدى كردم؟؟؟؟؟

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

خانما لطفا تاپیکامو گزارش بزنید عکسم پخش شده مسئله مرگو زندگی منم براتون حمد میفرستم خواهش میکنم💙

لطفا کمکم کنین

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره بزار فکرکنه از کجا دربیاره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خانما لطفا تاپیکامو گزارش بزنید عکسم پخش شده مسئله مرگو زندگی منم براتون حمد میفرستم خواهش میکنم💙 ...

خیلی تایپیک داری ،کدوم??به نی نی یار بگو ،قطع دسترسی کنه یا همه رو پاک کنه

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊
خیلی تایپیک داری ،کدوم??به نی نی یار بگو ،قطع دسترسی کنه یا همه رو پاک کنه

اگ بشه همشو گزارش بزنید ی دنیا ممنون میشم

نه قطع دسترسی شم تاپیکام بازم میمونه

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

وقتی  کار میکنی و به شوهرت پول میدی باید منتظر پرو بازیهاش باشی ..یعنی چی خب فکر کنه اصلا شما خانه داری 😠😠 دوست منم شاغل بود وقتی دید شوهرش پشتش گرمه به حقوق خانمش استعفا داد به مردا خیلی رو بدی ضرر میکنی 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

نگران نباش شغل آزاد همینجوریه معمولا بازار تازه بعد ۱۱ رونق میگیره .اگه از خونه و چیزایی که میخرین به اسمت هست که روشت هم درسته.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
سرکارنرو که اون مجبور شه بره کارخوب پیداکنه

والا ميترسم نرم اوضاعمون ديگه بدتر ازين بشه،راستش بار اولش نيس ديگه داره بهم برميخوره كه منو كرده صندوق قرض الحسنه پول دادم زن خوبم ندادم بدتر ازمن نيست،خيلى جدى دارم به طلاق فكر ميكنم اما دليل كافى نيس برا طلاق اما عواقبش خيلى بده اينجور رفتارا فردا پس فردا بچه بياد چى ميشه نياد چى ميشه اصلا پشتم بهش گرم نيس

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

وقتی  کار میکنی و به شوهرت پول میدی باید منتظر پرو بازیهاش باشی ..یعنی چی خب فکر کنه اصلا شما خ ...

نمیشه که ادم به خودش چاقو بزنه