2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مردا چطوری زده میشن مثلا؟

مثلا مردا اکثرا به تمیزی همسرشون اهمیت میدن و دلشون نمیخواد زنشون دائم بوی غذا یا عرق بده

یا دوست دارن خانمشون براشون آرایش کنه به خودش برسه و لباس های جذاب بپوشه

یا دوست دارن زنشون اندامش رو فرم باشه و یه شکم گنده آویزون و پر چربی نداشته باشه

حالا اگر یه زن به تمیزیش اهمیت نده و دائم بو بده و به خودش نرسه کم کم شوهرش زده میشه

مثلا مردا اکثرا به تمیزی همسرشون اهمیت میدن و دلشون نمیخواد زنشون دائم بوی غذا یا عرق بده یا دوست د ...

من همه اینا که گفتی رعایت میکنم

اما روی بدنم یه کم لک جای جوش دارم

میترسم اینارو ببینه ایراد بگیره

تحت درمانم یه کم بهتر شده اما کامل نه

من همه اینا که گفتی رعایت میکنم اما روی بدنم یه کم لک جای جوش دارم میترسم اینارو ببینه ایراد بگیره ...

عقدی؟

نه عزیزم

این که چیزی نیست که دست خودت باشه

شوهرتم اگر بهت علاقه داشته باشه به این چیزا گیر نمیده

عقدی؟ نه عزیزم این که چیزی نیست که دست خودت باشه شوهرتم اگر بهت علاقه داشته باشه به این چیزا گیر ...

آره عقدم اما دوریم از هم

به خدا خواب و خوراکو ازم گرفته ببینه یه چیزی بگه من چه کار کنم؟

آره عقدم اما دوریم از هم به خدا خواب و خوراکو ازم گرفته ببینه یه چیزی بگه من چه کار کنم؟

سخت نگیر 

مگه خیلی خرابه پوستت

سعی کن لباس بازم میپوشی اون قسمت یه جوری پوشیده باشه بعدم ربطش بده به یه چیزی مثلا به مواد آرایشی وکرم شب عروسی که باعث جوش و لک شده