2777
2789
عنوان

بانک و باغداری

155 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان

من امسال باس انتخاب رشته کنم

و بنظم کار بانک خوبه

میدونید که باید چه رشته ای رو بخونم برای کار تو بانک و بیشتر از چه رشته هایی میگیره و اینکه وقتی درسم تموم شد. .اگه امسال برم دانشگاه 4سال دیگه درسم تمومه اینکه امید استخدام برای بانک ها هست یا نه؟

و ی رشته دیگه که مد نظرمه مهندسی باغبانیه

درباره شرایط و بازار کارش اگه کسی چیزی میدونه بگه لطفا

واقعا رشته ی دیگه ای مدنظرم نیست

تجربیم و به رشته های پیرا وتوانبخشی و پزشکی علاقه ندارم

ممنون میشم کمکم کنید

برای بانک مجموعه مدیریت ،حسابداری،کامپیوتر و کمی هم حقوق معمولا تو استخدامی ها هستن

باغداری رو نمیدونم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم مديريت مالي خوندم

اينكه شما مطمئن باشي استخدام ميشي خب نميشه

بايد ازمون بدين 

تو ازمون هم مشخص نيست قبول بشين يا نه

كلا هر كار ديگه اي بخواين برين قطعا نميشه گفت ك استخدام ميشين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خودم مديريت مالي خوندم اينكه شما مطمئن باشي استخدام ميشي خب نميشه بايد ازمون بدين  تو ازمون ...

عزیزم شما الان تو بانک کار میکنید؟

شنیدم مدیریت امور بانکی شانس بیشتری برای استخدام داره

عزیزم شما الان تو بانک کار میکنید؟ شنیدم مدیریت امور بانکی شانس بیشتری برای استخدام داره

اره

شانسي نيست عزيزم

ققط بايد ازمون بدين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره شانسي نيست عزيزم ققط بايد ازمون بدين

بنظر شما که تو بانک کار میکنید . بین رشته های مدیریت بانکی و مدیریت مالی و مدیریت دولتی و حسابداری  کدوم رشته رو انتخاب کنم ؟ایندش بهتره و اینا.. نمیدونم بینشون کدوم انتخاب کنم

بنظر شما که تو بانک کار میکنید . بین رشته های مدیریت بانکی و مدیریت مالی و مدیریت دولتی و حسابداری & ...

مديريت مالي بنظرم رشته ي بهتريه

چه تو بانك چه شغل هاي ديگه

البته نظر منه

مديريت مالي بنظرم رشته ي بهتريه چه تو بانك چه شغل هاي ديگه البته نظر منه

ی نفر بهم گفته حسابداری خیلی بهتره  و اگه بانک نگرفت میتونی جاهای دیگه هم باهاش کار کنی.. 

نظرشما بین این دوتا چیه؟

پوزش بابت سوال پرسیدنای پشت سرهمم

ی نفر بهم گفته حسابداری خیلی بهتره  و اگه بانک نگرفت میتونی جاهای دیگه هم باهاش کار کنی.. ...

حسابداري تعداد دانشجوهاش خيللي زياد شده

رو اين حساب منكه پيشنهاد نميكنم

حسابداري تعداد دانشجوهاش خيللي زياد شده رو اين حساب منكه پيشنهاد نميكنم

بله درسته.. الان تقریبا از هرکی بپرسی حسابداری  خونده.

ممنونم بابت راهنمایی هاتون

همش با خودم میگم تو رفتی تجربی و پشت کنکور موندی و آخرش میخوای بری مدیریت... نمیدونم این تصور مسخره چیه تو ذهنم که اسیرشم..