2777
2789

ببینید تک فرزندی برای بچه ازلحاظمالی خوبه ازهرلحاظی ساپورت میشه مشکل مالی کمتره تمام محبت ها مال اونه اما تنهامیمونه اینکه میگن خواهربرادر به درد هم نمیخورن غلطه در بزرگی بسیار همدم وهمراه ادم میشه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 1پسر29 ماهه دارم بعضی وقتا ذهنم خیلی درگیر این مسئله میشه از طرفی هم بااین اوضاع میترسم پسرمم اینقد وروجکه که چشمم ترسیده نمیدونم چیکار کنم واقعا

دوتا 

چیه یکی  یا نیار یا ی هم بازی هم داشته باشه بچه افسرده میشع خداروشکر با این گرونی ک داره رف و امد ها قطع میشه مسافرتم ک هیچ بچه چکار کنی طفلک

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

من ميگم تك فرزند 

وت معتقدم بچه هاى ديگه كپى پست همين بچه ان 

براى چى از يه چيز دوتا داشته باشم 

يدونه اونم براى نمونه 

وقتى يك نفر باشه توجه بيشترى دريافت ميكنه 

از امكانات بهترى برخوردار ميشه 

همه چى براش فراهم ميشه 

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

تو اطرافیان چند نفرو میشناسم که یه بچه دارن و الان که بزرگ شده پشیمون شدن ولی دیگه بچه دار نمیشن.بستگی به علاقه ی خودت داره یه خانوم از اینکه انسان تربیت میکنه حس خوبی داره یکیم فکر میکنه وقت تلف کردنه و مانع پیشرفت.

من که خدا یاری کنه چهار تا میارم😁

نظر منم اینه که دوتا حتما باید داشته باشم حالا ببینم سومی هرچی خدا بخواد.بچه باید از نظر عاطفی تامین باشه وگرنه هرچی بیشتر براشون خرج کنیم بیشتر انتظار دارن یا دو سه تا یا هیچی  

و خدایی که به شدت کافیست