ببینید تک فرزندی برای بچه ازلحاظمالی خوبه ازهرلحاظی ساپورت میشه مشکل مالی کمتره تمام محبت ها مال اونه اما تنهامیمونه اینکه میگن خواهربرادر به درد هم نمیخورن غلطه در بزرگی بسیار همدم وهمراه ادم میشه
چیه یکی یا نیار یا ی هم بازی هم داشته باشه بچه افسرده میشع خداروشکر با این گرونی ک داره رف و امد ها قطع میشه مسافرتم ک هیچ بچه چکار کنی طفلک
یک عدد اتیش پاره هستم عاشق پیتزا و کرانچی اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف کم نمیارم کینه ای نیستم ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤
تو اطرافیان چند نفرو میشناسم که یه بچه دارن و الان که بزرگ شده پشیمون شدن ولی دیگه بچه دار نمیشن.بستگی به علاقه ی خودت داره یه خانوم از اینکه انسان تربیت میکنه حس خوبی داره یکیم فکر میکنه وقت تلف کردنه و مانع پیشرفت.
نظر منم اینه که دوتا حتما باید داشته باشم حالا ببینم سومی هرچی خدا بخواد.بچه باید از نظر عاطفی تامین باشه وگرنه هرچی بیشتر براشون خرج کنیم بیشتر انتظار دارن یا دو سه تا یا هیچی
منم یه دختر سه ساله دارم سن خودم هم داره بالا میره موندم یکی دیگه بیارم یا نه؟ وضع مالی خیلی خوبی هم ندارم خونه و ماشین داریم ولی حقوقمون کارمندی دخل و خرج نمیرسه بگید منم بیارم یا نه