2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست

بهش بگو تو اطراف شما لابد خیلی ادم خراب وجود داره 

ک همه رو با ی چشم می بینی . خدا روشکر اطراف ما چ مانتویی چ چادریش ادمای حسابی هستن 

من با این کلمه خراب ارتباط ندارم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
به نظرم درگیر همچین بانویی نشو مشکلات زیاد داشته توگذشته  رد شو و موضوع صحبت رو عوض کن  ...

انقد فضوله ک به ترک دیوارخونمونم نظر میده 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مامانم میگف بریم یه سر خونه مامان بزرگت راضی نشدم برم گفتم دوباره میرم قیافه نحسشو میبینم چرت و پرت میگه 

چ جالب خودشم چادریه و این حرفومیزنه؟!

خیلی خونسردوبی تفاوت بگوخداروشکرمیکنم شوهرم اونقددوسم داره ک رو پوششم حساسه،خیلی خوشحالم ازاینک چاریم،ولی بماند عمه جون بعضی چادریا آبروی هر چ محجبه است و بردن 24ساعت پای سجاده ان ولی چ دلها ک از دست زبون تلخشون شکسته،یجورایی ب در بگو دیوار بشنوه،چون فامیله نمیشه بی ادبی جوابشوبدی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
چ جالب خودشم چادریه و این حرفومیزنه؟! خیلی خونسردوبی تفاوت بگوخداروشکرمیکنم شوهرم اونقددوسم داره ک ...

فعلا نمیتونم بگم شوهرم چون هنوز عقد دائم انجام نشده فعلا همشون شنیدن ک قطعی و فلان تاریخ میان برای عقد 

ولی بقیش عالیه ممنون دوستم این سری همینو میگم😘😘😘😘

بیچاره مامانت چی کشیده از دست این خواهرشوهر

یا باید سکوت کنی و جواب ندی یا اینکه بگو عمه جون خوب و بد همه جا هست به نظرتون من و شما الان آدمای بلانسبت فلانی شدیم؟ دعا کن خوشبخت شیم  

بیچاره مامانت چی کشیده از دست این خواهرشوهر یا باید سکوت کنی و جواب ندی یا اینکه بگو عمه جون خوب و ...

اره بیچاره پدر شوهر مادر شوهر نداشته مامان بزرگم ازدواج کرده بود واسه همین بابام اول نمیرفته خونش یه چن سالی هس ک میره ولی این عممو بابام جای صدتا مادر شوهرو پدر شوهرو براش پر کردن خواهرو برادر مثه همن 😐😐😐زبونشون فقد نیش میزنه

ایشالله به خودشون بیان و متوجه بشن که زبونشون این دنیا مردمو آزار میده اون دنیا خودشونو

اره واقعاا