2777
2789
عنوان

چادر

317 بازدید | 25 پست

سلام من قبلا مانتویی بودم بعدش ک با نامزدم اشنا شدم گف بخاطر شرایط کاریم دوس دارم چادر سرکنی منم چون واقعا دوسش داشتم چادری شدم ولی جوری نیس ک خیلیی مذهبی باشم ارایشمو دارم چیزی تغییر نکرده فقد یه کمی ارایشمو کم کردمم و چادری سرمیکنم

هر وقت میرم خونه عمم یا مادر بزرگم عمه هام میگن ک چادر چیه میپوشی انقد بدم میاد از چادر 

عمه بزرگم سه تا دختر داره سری قبل ک رفتم خونه مادربزرگم اونم اونجا بود گف چیه چادر میپوشی وای معصومه ام میخواس چادری شبه خدا رحم کرد خالش نصیحتش کرد گذاشت زمین عوضی یه بارم برگشت گف خیلییی معذرت میخوام نمیخوام به کسی توهین کنم گف چادریا همشون خرابن درصورتی ک خودشم چادری😤😤😤😤

این دفعه تصمیم گرفتم وقتی این حرفو زد بگم ک لابد خودتم اونجا بودی و سردستشون بودی ک میگی خرابن هر دیقه ام سرشو میزاره رو مهر و نماز میخونه چن وقت پیش میگف ک همسایمون شوهرش زندان با دوست شوهرش ریخته رو هم میاد خونشون خودشم چادریه شما بگید من درجواب این عمه احمق چی بگم بهش ک دهنشو ببند و راحت به کسیم تهمت نزنه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بگو نه چادر نشانه ایمانه و نه بیحجابی نشانه کفر... تواین دورزمونه ادم‌خیلی زرنگ باشه کلاه خودشو بچسبه ک ب گناه نیوفته

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند..بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه خودش چادری باشه اونوخ این چرت و پرتا رو بگه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

دیگ جو جامعه جوری شده ک وقتی منه چادری میرم بیرون انقد چرت و پرت بارم میکنن سِر شدم اصلا مهم نیست به جهنم بزار هرچی میخان بگن😒

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
جالبترین قسمتش اونجا بود که گفتین ایشون خودشونم چادری هستن!!!!!

بخدا نمیدونم چی بهش بگم وقتی اینجوری میگه پدر نداشته پیش باباو مامانم زندگی میکرده مامانم میگف دلش میخواس چادری بشه ولی بابام نذاشته انگار عقده داره از طرفیم همیشه سعی داره یه جورایی منو خراب کنع پیش اینو اون دلش نمیخواد من زودتر از دختراش ازدواج کنم  از دسته ادماس ک دختر ک به ۱۸میرسه میزنه تو سرش میگه دخترم ترشید

وااااا . 

تو فامیل ما همه مذهبی ها ک چادر تبلیغ میکردن مانتویی شدن تازه همشونم نظامی هستن 

ولی من مانتویی چادری شدم . البته تو جمع و مهمونیا ما مانتو بلندم بدون چادر 

بنظرم باید بگیین فضولی ممنوع 

چقد ب پوشش هم دخالت میکنن 

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
مگه میشه خودش چادری باشه اونوخ این چرت و پرتا رو بگه

بخدا راس میگم الانم خیلی دلش میخواد چادرو بزار کناره از سنش خجالت میکشه و روش نمیشه 

بخدا راس میگم الانم خیلی دلش میخواد چادرو بزار کناره از سنش خجالت میکشه و روش نمیشه 

پس همون مجبوریه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
دیگ جو جامعه جوری شده ک وقتی منه چادری میرم بیرون انقد چرت و پرت بارم میکنن سِر شدم اصلا مهم نیست به ...

من خودم چادر دوس دارم سر کنم اتفاقا خیلیم بهم میاد ولی اصلا جوری حرف میزنن ادم فک میکنه جرم میکنه😡😡😡

بگو فضول رو بردن جهنم،،،،این تکلیف شبته😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بخدا نمیدونم چی بهش بگم وقتی اینجوری میگه پدر نداشته پیش باباو مامانم زندگی میکرده مامانم میگف دلش م ...

به نظرم درگیر همچین بانویی نشو مشکلات زیاد داشته توگذشته 

رد شو و موضوع صحبت رو عوض کن 

واقعا و حقیقتا لباس هرکس فقط و فقط به میل خودش مربوطه و بقبه فقط وقتی حق دارن نظر بدن که خود طرف نظرشونو بپرسه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست