2777
2789
عنوان

ب ی مشورت زنونه نیاز دارم

105 بازدید | 11 پست

من قسطی دارم ک لوازم خونگی میاره حالا میخوام ی همزن بخرم میگه ۴۰۰نمیخوام شوهرن بفهمه ب نظرتون بردارم  قسطش هفته ای ۱۵تومنه نمیدونم چیکار کنم

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای ۱۵ میشه ماهی ۶۰ دیگه ,, به همسرت بگو و بخر سر چیزای بی ارزش اختلاف ننداز تو زندگیت عزیزم

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

بستگی ب خودت داره .اگه خودت پول داری که هیچ اکه از شوهرت پول میگیری به صورت هفتگی و اون لزت میپرسه چیکار کردی چی خریدی نخریدی فک کنم برا اینکه اختلاف پیش نیاد باید بگی ولی اگه نمیپرسه ب نظرم بخر

بردار ۱۵چیه،الان برندارید چند ماه دیگه میشه یه میلیون

پس بردارم ن ناراحت نمیشه فقط دوست ندارم بدونه 

هفته ای ۱۵ میشه ماهی ۶۰ دیگه ,, به همسرت بگو و بخر سر چیزای بی ارزش اختلاف ننداز تو زندگیت عزیزم

ن ناراحت نمیشه دوست ندارم بدونه میدونی مثلا بعدا بگه وسیله هاتو بعد عروسی خریدی بالاخره مردن دیگه

واقعا شوهراتون دوستنداره وسایل داحل خونه بگیرید؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ن ناراحت نمیشه دوست ندارم بدونه میدونی مثلا بعدا بگه وسیله هاتو بعد عروسی خریدی بالاخره مردن دیگه

اوهوم پس قضیه اینه ,, اگه ناراحت نمیشه خوب بردار دیگه 😊

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

من اگه جای شما بودم با این شرایط که هر هفته میخوای یه مبلغ کمی بدی،واینکه هر روز قیمت وسایلا داره می‌ره بالا هر چی لازم داشتم میگرفتم،خودم میخواستم ماشین ظرفشویی بخرم ۴تومن بود تازه قسطیم میداد،پولشو خرج کردم گفتم بعدا میخرم بعداز چند وقت که رفتیم بخریم گفت ۱۲تومن شده قسطیم دیگه نمیشه چون هر روز قیمتاا داره تغییر میکنه