2777
2789
عنوان

خوراکی های با کالری بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 50 پست
[QUOTE=9 مگه عدس و نخود.... زیاد بخوریم کالریش بالا نمیره؟  

نه فیبر و پروتئین هستن کالریشون خیلی کمتر از نون و برنج و ماکارونیه

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شش ماه مرتب استفاده کرد دکتر شش ماه قطع کرد دوباره شش ماه قشنگ بلند شد بعد دوره بعدی گفت هر سه ماه بیارین ولی دیگه تو فرم بلند شدن افتاد بدنش. بعدم گفت هورمون خودش خوب کار میکنه لازم نیست وگرنه هر شش ماه شش ماه قرار بود استفاده کنه 

يه ناهار واقعی بگیم که همه اعضای خانواده دوست داشته باشن و کالریش بالانباشه 

لوبیا گرم با نون سنگک .... عدسی ... نخود گرم .... 

عدس و ماش رو هم باید با یه پیاز تفت بدیم دیگه. که باز روغن خواهیم ریخت 

من کلا زدم تو کار آب پز با زردچوبه و نمک و فلفل طعم دارش کنید یه کمی هم آبکی سرو کنید که روغن نخواد

از اطرافیان شما کسی استفاده کرده از هورمون رشد؟البته ببخشید ، آخه پسرم خیلی قدش کوتان میگن ببری هم د ...

عزیزم خواهر و شوهرخواهرم خیلی حساسن روی عوارض اینا نداشته باشه خیلی تحقیق کردن که فهمیدن عوارض نداره دکتر خودش خندیده بود گفته بودن نکنه عوارض داشته باشه 

چقدر کم کردی؟  و تو چه مدت استفاده؟

از امروز شروع کردم هیچی کم نکردم هنوز 😀😀😀😀😀

بله خواهر زادم 

ببخشید میشه به سوالم جواب بدید البته اگه دوست دارید ، اخه پسر منم قدش کوتاس تو مدرسه و فامیل بهش میگن کوتوله اعتماد بنفسشو از دست داده البته ناراحتیشو نشون نمیده ولی تو مدرسه گوشه گیره مداداشو ناخنشو میجوهه ، این آمپول واقعا جواب داده ؟ عوارض نداره؟ چند وقته استفاده کرده؟ 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

عزیزم خواهر و شوهرخواهرم خیلی حساسن روی عوارض اینا نداشته باشه خیلی تحقیق کردن که فهمیدن عوارض نداره ...

آها ممنون عزیزم ، اینو نخونده بودم ، میشه بگی چندوسالشه ؟ پسر من شش سالشه قدش 105 وزنش 15

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹