2777
2789
عنوان

عرق سوز 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست
خب لباس زیر نپوش بزار باد بخوره 

فایده نداره تو کامنت قبلی گفتم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرم مرطوبام نهایت ده دقیقه چربی داره سریع جذب میشه اگه کرم مرطوب غیرعطری داری بزن یه دفعه هم گر ...

آلان فقط وازلین زدم و به کرم دارم تخم مرغی خیلی چربه ترسیدم بزنم 😭

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
روغن جامد بزن عالیه براسوختگی

واقعا ؟ 

وازلین میگی بشورم ؟

یعنی ببخشید دستشویی میرم آروم میشم بعد بخام خشک کنم میمیرم 

خب لباس زیر نپوش بزار باد بخوره 

سر کار لباس زیر نخی میپوشه وقتی میاد خونه دوش میگیره دیگه لباس زیر نمیپوشه ولی خب پوست کشاله رانش نازک شده

نمیدونم چکار کنم دیگه اینجور نشه

میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪
سر کار لباس زیر نخی میپوشه وقتی میاد خونه دوش میگیره دیگه لباس زیر نمیپوشه ولی خب پوست کشاله رانش نا ...

فکر کنم همون پودر بچه خیلی خوبه 

منم باید بگیرم هم برای نی نی هم برای این دردسر جدید 

آلان فقط وازلین زدم و به کرم دارم تخم مرغی خیلی چربه ترسیدم بزنم 😭

به نظرم چرب نکنی بهتره

الان خشکش کن و با لباس باز بخواب

من بچه بودم خیلی عرق سوز میشدم یه کرمی هم کشف کرده بودم میزدم خوب میشد

الان یادم رفته اصن همه چی

واقعا ؟  وازلین میگی بشورم ؟  یعنی ببخشید دستشویی میرم آروم میشم بعد بخام خشک کنم میمیرم ...

حتمازیاد گذاشتی بمونه که اینجوری سوختی لباس زیر نپوش باروغن چربش کن بذارهوابخوره آره وازلین وپاک کن بادستمال بعدزوغن بزن تاصبح خوب میشی

به نظرم چرب نکنی بهتره الان خشکش کن و با لباس باز بخواب من بچه بودم خیلی عرق سوز میشدم یه کرمی هم ...

آخه مدلی که میشه خابید چون باردارم نمیتونم واسه همین پام روهم میفته خشک نمیشه همش میسوزه 

عصبیم کرده مامانم گفت وازلین بزن وگرنه چیزی نمیزدم کی باشه صبح بشه فقط 

حتمازیاد گذاشتی بمونه که اینجوری سوختی لباس زیر نپوش باروغن چربش کن بذارهوابخوره آره وازلین وپاک کن ...

نه والا همه تنم مالیدم بعد شروع کرد سوختن سریع اون قسمتارو شستم ...چه میدونم فکر کنم پودرش خوب نبود چون هیج وقت اینجوری نشده بودم

فعلا که دارم میسوزم تحمل میکنم ...اگه صبح بشه و خوب بشم 😢

دامنتو بذار وسط دوتاپات روسوختگی که به هم کشیده نشه

همین کار  کردم ولی به نظرم امد ریون هست بدتر میشه یه شال نخی داشتم آوردم گذاشتم روش که رطوبت نکنه

فکر کنم همون پودر بچه خیلی خوبه  منم باید بگیرم هم برای نی نی هم برای این دردسر جدید

آره گلم اونم خوبه 

انشالله زودی خوب شی😘😘😘

میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪
واای نخی بپوش.....ریون خیلی بده پلاستیکه

آره همون فهمیدم بدتر شدم ..نخی آوردم انداختم روم