m_k_nazdoooneh مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان عرق سوز 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست سلام امروز یکم پودر مو بر زدم بدنم نمیتونستم ژیلت کنم گفتم آماده باشم برای زایمان یهوییعصری رفتم اما سوختم چند جام شبیه عرق سوزی شده ..وازلین زدم چکار کنم بهتر شم جای بدی هم هست عصبی شدم 😭 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/03/18 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 خب لباس زیر نپوش بزار باد بخوره فایده نداره تو کامنت قبلی گفتم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
mzf عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1288 آره همین کار کردم دامن پوشیدم اما خیلی چاق شدم رونم میغنه روهم باز آتیش میگیرم ...اینو خوندی من پاک ... روغن جامد بزن عالیه براسوختگی
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 من کرم مرطوبام نهایت ده دقیقه چربی داره سریع جذب میشه اگه کرم مرطوب غیرعطری داری بزن یه دفعه هم گر ... آلان فقط وازلین زدم و به کرم دارم تخم مرغی خیلی چربه ترسیدم بزنم 😭 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 روغن جامد بزن عالیه براسوختگی واقعا ؟ وازلین میگی بشورم ؟ یعنی ببخشید دستشویی میرم آروم میشم بعد بخام خشک کنم میمیرم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
baharbn96 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 564 خب لباس زیر نپوش بزار باد بخوره سر کار لباس زیر نخی میپوشه وقتی میاد خونه دوش میگیره دیگه لباس زیر نمیپوشه ولی خب پوست کشاله رانش نازک شدهنمیدونم چکار کنم دیگه اینجور نشه میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 سر کار لباس زیر نخی میپوشه وقتی میاد خونه دوش میگیره دیگه لباس زیر نمیپوشه ولی خب پوست کشاله رانش نا ... فکر کنم همون پودر بچه خیلی خوبه منم باید بگیرم هم برای نی نی هم برای این دردسر جدید با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 71074 آلان فقط وازلین زدم و به کرم دارم تخم مرغی خیلی چربه ترسیدم بزنم 😭 به نظرم چرب نکنی بهترهالان خشکش کن و با لباس باز بخوابمن بچه بودم خیلی عرق سوز میشدم یه کرمی هم کشف کرده بودم میزدم خوب میشدالان یادم رفته اصن همه چی
mzf عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1288 واقعا ؟ وازلین میگی بشورم ؟ یعنی ببخشید دستشویی میرم آروم میشم بعد بخام خشک کنم میمیرم ... حتمازیاد گذاشتی بمونه که اینجوری سوختی لباس زیر نپوش باروغن چربش کن بذارهوابخوره آره وازلین وپاک کن بادستمال بعدزوغن بزن تاصبح خوب میشی
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 به نظرم چرب نکنی بهتره الان خشکش کن و با لباس باز بخواب من بچه بودم خیلی عرق سوز میشدم یه کرمی هم ... آخه مدلی که میشه خابید چون باردارم نمیتونم واسه همین پام روهم میفته خشک نمیشه همش میسوزه عصبیم کرده مامانم گفت وازلین بزن وگرنه چیزی نمیزدم کی باشه صبح بشه فقط با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
mzf عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1288 آخه مدلی که میشه خابید چون باردارم نمیتونم واسه همین پام روهم میفته خشک نمیشه همش میسوزه عصبی ... دامنتو بذار وسط دوتاپات روسوختگی که به هم کشیده نشه
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 حتمازیاد گذاشتی بمونه که اینجوری سوختی لباس زیر نپوش باروغن چربش کن بذارهوابخوره آره وازلین وپاک کن ... نه والا همه تنم مالیدم بعد شروع کرد سوختن سریع اون قسمتارو شستم ...چه میدونم فکر کنم پودرش خوب نبود چون هیج وقت اینجوری نشده بودمفعلا که دارم میسوزم تحمل میکنم ...اگه صبح بشه و خوب بشم 😢 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 دامنتو بذار وسط دوتاپات روسوختگی که به هم کشیده نشه همین کار کردم ولی به نظرم امد ریون هست بدتر میشه یه شال نخی داشتم آوردم گذاشتم روش که رطوبت نکنه با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
mzf عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1288 همین کار کردم ولی به نظرم امد ریون هست بدتر میشه یه شال نخی داشتم آوردم گذاشتم روش که رطوبت نک ... واای نخی بپوش.....ریون خیلی بده پلاستیکه
baharbn96 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 564 فکر کنم همون پودر بچه خیلی خوبه منم باید بگیرم هم برای نی نی هم برای این دردسر جدید آره گلم اونم خوبه انشالله زودی خوب شی😘😘😘 میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 واای نخی بپوش.....ریون خیلی بده پلاستیکه آره همون فهمیدم بدتر شدم ..نخی آوردم انداختم روم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝